back

The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Kartica lojalnosti u INTERSPORT-u

Šta je Super Kartica? 

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu.

Super Kartica je jednostavna za korišćenje, a istovremeno Vam donosi mnogo prednosti. 

 

Postanite korisnik Super Kartice bez članarine i bez troškova redovnog poslovanja. 

Super Kartica je potpuno prilagođena Vašim potrebama i kupovnim navikama. U Program nagrađivanja uključeno je više partnera – kompanija i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu. 

Kako da se učlanite u Super Kartica program?  

Jednostavno i brzo možete se učlaniti na jedan od 3 načina:

  1. Preuzmite Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Google play ili Apple Store-a.
  2. Učlanite se na našoj internet stranici.
  3. Popunite pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mestima partnera i potpisanu ubacite u kutiju. 


Kada se učlanite, na Vašu kućnu adresu će Vam biti poslata Vaša lična Super Kartica i privesci za ključeve koje možete podeliti članovima porodice i zajedno  sakupljati bodove. 
 

Kako možete da sakupljate bodove?

Bodove možete da sakupljate u Intersport, IDEA, Roda prodavnicama, Mercator hipermarketima, Aveniji Mode, Modiani i Beautique parfimerijama, na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, kao i koristeći usluge DDOR Osiguranja i Sberbanke.

Broj bodova koji ste sakupili prilikom kupovine u Intersportu možete videti na isečku Vašeg računa. Ukupan broj bodova koji ste sakupili kod bilo kog partnera programa možete proveriti putem mobilne aplikacije, na sajtu Super Kartice ili pozivom besplatnog Call centra na broj telefona 0800 301 300. 

Bodovi sakupljeni u Intersport, IDEA, RODA prodavnicama, Mercator hipermarketima, Aveniji Mode, Modiani i Beautique parfimerijama se sabiraju u zajednički prag. 

 

Važno je znati! 

Ukoliko pređete prag za nagrađivanje kod bar jednog od partnera programa, nakon završetka obračunskog perioda, biće Vam poslata NAGRADNA KNJIŽICA SA BONOVIMA ZA KUPOVINU i brojnim pogodnostima. Više o definisanim pragovima za svakog od partnera programa potražite na www.superkartica.rs. Bodove koje ste sakupili, dobićete u vidu bonova za kupovinu. 

 

Obračunski period

Obračunski periodi traju po 3 meseca. U toku godine postoje 4 obračunska perioda. 

Trajanje obračunskih perioda:

  • 1. februar - 30. april
  • 1. maj - 31. jul
  • 1. avgust - 31. oktobar
  • 1. novembar - 31. Januar 

Po isteku obračunskih perioda sakupljeni bodovi se ne mogu preneti u sledeći obračunski period. 

 

Gde mogu da iskoristim svoje bonove za kupovinu? 

Svaka tri meseca, svima koji pređu definisani prag kod bar jednog od partnera, na kućnu adresu biće poslata knjižica sa BONOVIMA ZA KUPOVINU. Iskoristite bonove za kupovinu na prodajnim mestima partnera: Intersport ili IDEA ili RODA ili Mercator hipermarket, Modiana, Avenija Mode, Beautique parfimerija, NIS Petrol ili GAZPROM benzinska stanica. Iskoristite bonove za ugovaranje novih polisa ili obnovu osiguranja u DDOR Novi Sad. Pored bonova za kupovinu u knjižici Vas očekuje i veliki broj pogodnosti!

Preuzmi potpuno besplatno Super Kartica mobilnu aplikaciju! 


Super Kartica mobilna aplikacija omogućava Vam sakupljanje bodova putem Vašeg mobilnog telefona čak i kada Vaša kartica nije uz Vas, uvid u stanje bodova, novosti iz programa, podnošenje zahteva za platnu Super Karticu, kao i odgovore na najčešća pitanja. Ako još niste član Super Kartica programa, sa aplikacijom se možete učlaniti bržo i lako. 

 

BARKOD Vaše Super Kartice na ekranu Vašeg telefona 

Sakupljajte bodove pomoću Vaše Super Kartica mobilne aplikacije. Prilikom kupovine u IDEA, RODA i MERCATOR prodavnicama, pripremite barkod za skeniranje: pokažite kasiru barkod sa ekrana Vašeg mobilnog telefona i sakupljajte bodove.

 

Proverite stanje bodova 

Aplikacija Vam omogućava da proverite svoje stanje bodova: 

  • Stanje bodova u tekućem obračunskom periodu (ne uključuje transakcije u poslednjih 48 sati)
  • Stanje bodova u prethodnom obračunskom periodu
  • Obavljene transakcije 

 

Još nemate platnu Super Karticu? 

Prijavite se za platnu Super Karticu putem aplikacije koja je sada tu da Vam omogući da kupujete na rate i istovremeno sakupljate bodove, i to do tri puta više bodova nego do sada!

 

Super cena uz Super Karticu u Intersportu

Potražite oznaku Super cena uz Super Karticu u Intersportu i uštedite i do 40%!