back

The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

O KOMPANIJI

IIC-INTERSPORT International Corporation je služba za nabavku i upravljanje grupe INTERSPORT. Sa prometom od preko 10  milijardi i sa više od 5500 prodajnih mesta u 44 zemlje, INTERSPORT je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme.

Vizija INTERSPORTA

Godine 1968. udružilo se deset uspešnih nacionalnih trgovačkih organizacija sa zajedničkim ciljem: stvoriti internacionalnu organizaciju koja će kupcima sportske odeće, obuće i opreme pružiti najveće pogodnosti, poverenje u trgovca i potpuno zadovoljstvo proizvodom. Na skupštini u Parizu stvoren je INTERSPORT i začet novi svet razumevanja sporta.

INTERSPORT se ponosi svojim oznakama i svojim proizvodima koje nudi širom sveta. U saradnji sa brendovima kao što su ADIDAS, ASICS, ATOMIC ili NIKE, u proširenim kampanjama sa najnovijim proizvodima i najboljim sportistima, obraćamo se milionima ljudi.

Iako je INTERSPORT multinacionalna kompanija, ipak počinje i završava se na lokalnom nivou. To nam omogućava da dosegnemo potrebe i želje svojih kupaca, koji su u svakoj zemlji potpuno različiti. Naše udružene snage na internacionalnom nivou omogućuju nam da ponudimo najnoviju i najnapredniju sportsku opremu, odeću i obuću, uz stručnu uslugu i savete. To istovremeno uzima u obzir i individualno preduzetništvo, i idealno je da odgovori na lokalne zahteve.

Hvala vam za vašu stalnu podršku i veru u INTERSPORT. Bez naših kupaca ne bismo mogli postati ovo što jesmo danas.

 

INTERSPORT Srbija

Na području Srbije INTERSPORT je prisutan od 2002. godine, kada je u Beogradu otvoren prvi Mercator Centar u Srbiji. Intersport trenutno radi u 13 prodavnica: Mercator Centar Beograd, Mercator Centar Novi Sad, Roda Centar Niš, Roda Centar u Beogradu, Roda Centar Kragujevac, Roda Centar Čačak, Roda Centar Kruševac, Roda Centar Šabac, Idea Centar Sombor, Roda Centar Subotica, Stadion Centar Voždovac, Robna Kuća Zemun i AVIV PARK Pančevo.

Svojim potrošačima INTERSPORT nudi koncept multibrend i multisport obuće, odeće i opreme sa najširom ponudom proizvoda za sve vrste sportova, kako rekreativnih tako i profesionalnih. U ponudi INTERSPORT-a zastupljeni su najpoznatiji svetski brendovi sportske odeće i obuće: Nike, Reebok, Adidas, Salomon, Dolomite, Mizuno, Asics, Protest...kao i ekskluzivni brendovi Intersporta: Etirel, FireFly, Mc Kinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura. Tu je i ponuda za timske sportove: fudbal, košarku, rukomet, odbojku, zatim sve za zimske sportove: skijanje, klizanje, snowboard; planinarenje, biciklizam, rolanje, plažne sportove, tenis i rekreativne sportove: trčanje, fitnes, plivanje. Za sve ove aktivnosti INTERSPORT nudi najkvalitetnije proizvode izrađene od specijalnih tkanina, tzv. pametnih materijala.

U programu obuće, INTERSPORT nudi brendove Merrell, Asics, Salomon, Mizuno, Adidas, kao i najveći izbor obuće za planinarenje, rekreativno trčanje, slobodnu šetnju. U saradnji sa najvećim svetskim brendovima, INTERSPORT organizuje proizvodnju specijalnih SMU modela, koji se mogu kupiti samo u INTERSPORT-u. Takođe, INTERSPORT nudi i opremu za fitnes, tenis, biciklizam, skijanje, klizanje, planinarenje, kampovanje, odmor u prirodi, koje proizvode renomirani svetski proizvođači. U ekskluzivne INTERSPORT brendove spadaju Etirel, FireFly, Mc Kinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura. INTERSPORT može uvek da se pohvali ponudom najnovijih modela iz sezona koje tek dolaze.

Osim izuzetne ponude sportske odeće, obuće i opreme, INTERSPORT svojim potrošačima uvek nudi specijalne akcijske ponude i popuste, kao i sezonska sniženja.