back

The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Obaveze prema kupcima

U svakodnevnom radu u kompanijama i trgovinama, kupac zauzima centralno mesto našeg interesovanja. Kako bi osigurali najbolju uslugu i podršku, čak i kada ste daleko, mi smo spojeni na međunarodnom nivou, tako da svaki kupac može zatražiti pomoć ili savet kroz mrežu naših trgovina u svim zemljama, bez obzira gde ste kupili proizvod.

Povrat novca

Opet, sezona za more i plažu. U utorak posle posla, zajedno sa svojim prijateljima idete u kupovinu robe za plažu. Želite biti u potpunosti opremljeni za vruće letnje dane, tako da ćete kupiti kupaći kostim, sandale, sunčane naočare, suknju i još mnogo toga. Budući da se prodavnica uskoro zatvara u žurbi uzimate roze suknju, i stavljate je u korpu sa drugim proizvodima.

Nekoliko dana kasnije, dok se spremate za plažu u novom zelenom kupaćem kostimu shvatate da to i nije najbolja kombinacija. Sigurno vam se desila situacija da ste nažalost kupili pogrešan proizvod ili "pogrešnu" boju.

Budući da je suknja nije korišćena, a vi imate račun ili drugi dokaz o kupovini, suknju odnesite natrag u svoju lokalnu prodavnicu INTERSPORT, zamenite ili uzmite svoj novac.

Stručni saveti i usluge

Vaše skije su tako "stara škola" da bi na njih bio ponosan Warren Miller. Ove godine ste odlučili da se cela porodica okuplja na skijalištu Chamonix. A znate da ako se pojavite tamo sa starim skijama, vaša deca će vas dugo i neumorno ismevati.

Budući da se od tog vremena dogodilo dosta promena, ne poznajete najbolje široku ponudu novih skija i njihove tehnologije. Vi osećate malu neprijatnost pred polazak u kupovinu nove opreme, jer mislite da ćete biti zasuti gomilom informacija. Da li ste se pri kupovini opreme ikada osećali kao da ste se izgubili?

Dođite u INTERSPORT prodavince – da biste opet zasijali na pravim skijama! Naše prodajno osoblje zna kako da sasluša vaše potrebe i ponudiće vam punu podršku za izbor. Kada se sa novim skijama budete spuštali niz padinu, svi će se okretati za vama. Pokažite im ko ste!

Najbolji izbor najboljih brendova na svetu

Vaša rođaka slavi svoj 10. rođendan. Vi ste joj jedina tetka i stvarno joj želite kupiti nešto lepo. Postoji samo jedan manji problem s izborom: ona je baš kao i vaš otac, sportista, a vas ne zanima sport i sve što znate o sportu vezano je za vesti iz sportskih novina. Vi znate da joj više ne možete kupiti lutku ili neku odeću koju nikada neće ni obući. Naravno niko ne želi kupovati loše ili neadekvatne rođendanske poklone. Pronađite rešenje u INTERSPORTU! Poslužićemo vas jedinstvenim izborom sportske opreme sa najnovijom tehnologijom. A vaši najbliži će zablistati na sportskom terenu!