Trčanje

1. TRAIL RACE KOPAONIK

Trka rezervisana za početnike u trailu, možete da birate između 7 i 15km. Lepo vreme, priroda i orijentacija na uživanje su razlozi zašto su ove trke odakle se kreće u trail avanturu .

2. JAHORINA ULTRA TRAIL

Smeštena uvek u poslednje dane jula, Jahorina je sjajna destinacija za početnike jer nudi više od jedne trke: možete da birate između: ultra, maxi, midi i mini trke! To su distance od 14 do 104km. Sa D+ od 770 do 4100 m!

Sve staze su markirane, volonteri su vam uvek blizu, i sve garantuju divne poglede i nesvakidašnje is

3. 100 MILJA ISTRE

Najpoznatija regionalna trail trka, postoji od 2013. Godine. Možete da birate trke od 42km do 100 milja (160km). Same distance vam govore da je ova trka malo ozbiljni jeg formata. Računajte da će vam za 42km biti potreban dobar plan da biste je završili u okviru limita od 10 sati.

4. SOKOLOV PUT

Najvoljenija trka Skyrunning lige Srbije, menja datume i formate ali ne i atraktivnost. Redovno privuče najviše trkača iako sama dužina nije nimalo naivna: 22km 2.200 D+

Pridružite se grupi koja radi

Ako ste već trenirali u grupi koja je trčala, možda je najbolje da joj se ponovo pridružite, jer  svaka grupna aktivnost je upola lakša. Kada budete trenirali u grupi bićete motivisani i postizaćete bolje rezultate. Na taj način možete razmenjivati iskustva sa drugim trkačima i efekti će biti svakako bolji. Verovatno ćete doći i do saznanja da niste jedini koji ste uživali u zimskom odmoru, ali da zajedničkim snagama možete međusobno da se pomažete i vrlo brzo vratite u kondiciju i postignete željene rezultate.