Sadržaj

Trendovi

Ako se pitate da li vam renomirane sportske marke, kao što su: adidas, Nike, Reebok, Energetics, Asics, Under Armour i drugi, mogu ponuditi nešto novo, još savršenije kada je kvalitet materijala u pitanju i dizajn odeće za sport i slobodno vreme, onda ćete biti prijatno iznenađeni sa novim kolekcijama za proleće – leto 2022. Sportski brendovi očekivano, za svaku sezonu pomeraju granice kvaliteta i dizajna, kako bi opravdale renome najboljih sportskih brendova.

Dizajn sportske odeće je i ove sezone više nego funkcionalan! Modni trendovi su prisutni u svim kolekcijama i plod su saradnje sportskih brendova sa svetski poznatim dizajnerskim kućama i kreatorima. Materijali, boje, krojevi i modni dodaci, omogućavaju da dominirate u svim situacijama, sa svojim modernim i atraktivnim sportskim stilom.

Dizajn za sve

“Body positivity” pokret postakao je priznate brendove da se otvore prema različitim tipovima telesne građe. Sada svi možemo pronaći svoju fitnes kombinaciju i pokrenuti se, bez izgovora! Brend Nike koji već godinama ima veliki uticaj na modu, svoju kolekciju predstavlja i na modelima koji nemaju manekensku liniju. Nike odlično i u novoj kolekciji prepliće modne trendove sa sportskim stilom. Boje su i ove sezone atraktivne, prelivaju se, a odeća izrađena od mekanog francuskog frotira je još udobnija i mekša na dodir. Nike vas podstiče da kombinujete različite komade iz njihove najnovije kolekcije, za vaš jedinstven i osoben stil.

1

Nike W NSW SWSH FLC HOODIE

2

Nike M J AIR DF GFX SS CREW

Pastelne boje i usklađeni kompleti

Svetle i pastelne boje dominiraju i ove sezone. Odlično se kombinuju i šire optimizam zajedno sa sunčanim vremenom. Nova Reebok kolekcija donosi atraktivan dizajn, modernu štampu i usklađenost. Ako vam je teško da sami pravite kombinacije ili volite usklađen dizajn različitih komada odeće za trening ili slobodno vreme, odaberite odeću iz najnovije Reebok kolekcije, koja je usklađena, moderna i kvalitetna.

1

Reebok MYT MINIMAL WASTE CREW

2

Reebok RI BL FRENCH TERRY HOODY

Održiva moda

Intersport se već nekoliko godina uključuje u praćenje ciljeva održivog razvoja na globalnom nivou. Ekskluzivni brend Energetics svoju fitnes ponudu bazira na recikliranim materijalima i tehnologiji Dry Plus eco, koja vas održava udobno suvim tokom svake sportske aktivnosti. Nova kolekcija obuhvata proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe rekreativnog treniranja.

1

Energetics KAPINEM 2 WMS

2

Energetics SHALANE W

3

Energetics GIGI 4 WMS

4

Energetics KAPINEM 2 WMS

Budite smeli

Novi trend u odeći za vežbanje i slobodno vreme je smeo i hrabar dizajn. Budite ponosni na vaša sportska dostignuća i nosite upečatljive komade iz nove adidas kolekcije. Ove sezone nose se jarke boje i smele kombinacije dezena. I za ovu sezonu odeća za sportske i slobodne aktivnosti je izrađena korišćenjem vrhunskih tehnologija, koje omogućavaju vrhunska postignuća u sportu sa maksimalnom udobnošću. Još se intenzivnije misli o zaštiti životne sredine, pa se koriste u proizvodnji kvalitetni reciklirani materijali i prirodni materijali, koji se uzgajaju na ekološki prihvatljiv i održiv način.

1

adidas M MULT G T

2

adidas RN FAST AOP TEE

3

adidas M FI WV TT

Verujemo da će vas nove kolekcije inspirisati na nove i još bolje sportske poduhvate i da ćete sa novom odećom maksimalno uživati u prirodi i slobodnom vremenu.