INTERSPORT POKLON KARTICA

 

 

Izbor pravog poklona za dragu osobu nije uvek jednostavan zadatak. Zato predlažemo da odaberite poklon karticu iz Intersporta, koja Vašoj dragoj osobi omogućava širok izbor sportske opreme za svoje omiljene sportske aktivnosti.

 

Minimalni iznos dopune Intersport poklon kartice je 2.000 RSD, a najviši 100.000 RSD. Poklon kartica vredi 1 (jednu) godinu od datuma kupovine. Kupovinu Intersport poklon kartice moguće je izvršiti u svim Intersport prodavnicama (bez franšizinga) i The Athletes Foot, na teritoriji Srbije, gde se možete obratiti za sve detaljnije informacije.

 

Korišćenje Intersport poklon kartice

 

Sa poklon karticom možete platiti kupovinu proizvoda i / ili usluga u Intersportu (bez franšiznih prodajnih mesta) i The Athletes Foot, na teritoriji Srbije. Poklon kartica se ne može koristiti za plaćanje proizvoda iz internet trgovine Intersport (www.intersport.rs), niti internet trgovine The Athlets Foot (www.www.taf.rs ) osim ako se prilikom iznosa mesta preuzimanja proizvoda ne odabere plaćanje proizvoda u prodavnici Intersport (umesto na kućnu adresu).

 

Poklon kartica se može koristiti za kupovinu jednokratnih ili višestrukih plaćanja do iznosa kredita na poklon kartici. Poklon kartica mora biti fizički pokazana u trenutku kupovine. Iznos kupovine oduzima se svaki put od raspoloživog iznosa kredita na poklon kartici. Iznos preostalog kredita nije moguće vratiti u gotovini. Podatke o preostalom iznosu na kreditnoj kartici možete dobiti na kasama u prodavnicama Intersport. Poklon kartica vredi 1 (jednu) godinu od datuma kupovine. Nakon isteka važenja poklon kartice, obaveza izdavaoca se gasi, a eventualni kredit na poklon kartici više nije dostupan.

 

Pravila koja uređuju način rada poklon kartice utvrđena su “Opštim pravilima poslovanja sa poklon karticom Intersport”, objavljenom na www.intersport.rs ili na kasi u prodavnicama Intersport. Intersport zadržava pravo izmene ovih opštih pravila bez prethodne najave.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *