SUPER AKCIJA UZ SUPER KARTICU!

Odlična ponuda, za sve vlasnike Super Kartice!

Od 5.11 do 31.12.2021. u svim Intersport prodavnicama očekuje vas 20 % popusta na redovne cene tekstila i obuće.

Popusti se obračunavaju isključivo ukoliko ste korisnik Super Kartice ili platne Super Kartice i ukoliko istu očitate na kasi.

Ukoliko nemate Super Karticu, a kupujete artikal koji je na akciji ’Super cena uz Super Karticu’ biće Vam naplaćena redovna cena proizvoda.

Učlanite se u Super Karticu i koristite pogodnosti koje smo pripremili za Vas – svaki dan!

Akcija Super cena uz Super karticu važi samo u Intersport prodavnicama i ne odnosi se na Intersport internet prodavnicu.

Platna SuperKartica – jer vredi da je imate!

Platna Super Kartica Vam omogućava da kupujete na rate i istovremeno sakupljate bodove, i to do tri puta više bodova nego do sada!

Sa platnom Super Karticom možete da:
– plaćate do 12 rata u IDEA, RODA, Mercator i Intersport prodavnicama,
– sakupljate bodove pri svakoj kupovini unutar i van mreže partnera,
– podižete gotovinu na rate na svim bankomatima sa oznakom MasterCard,
– uštedite i do 3% u Mercator S prodavnicama,
– kupujete na rate i na ostalim prodajnim mestima u zemlji.

Preuzmite besplatnu SuperKartica

mobilnu aplikaciju

Popusti i pogodnosti su na jedan dodir prsta od vas! Preuzmite novu besplatnu mobilnu aplikaciju Super Kartice i već sada počnite da: koristite online kupone sa popustima, pratite novosti i pogodnosti kod partnera, jednostavno i lako sakupljate i trošite bodove. Katalozi svih partnera Super Kartica programa su sada na jednom mestu, a aplikaciju možete koristiti i za lociranje radnji partnera i učlanjenje u dečji klub – Super Klubić!

Ne odnosi se na artikle Intersport preporučuje, čokoladice, žvake, osvežavajuče napitke, električne trotinete, satove, kamere, brendove Polar, Coros, Munkees, Suunto, Garmin, Go Pro, Xplorer, Capriolo,

Maxkare, Gimfit, Kryptonx, Haiwey, Montegrappa, Bellelli, Midway PFC,Marikoo, SKS, Raceone, Cool baby, Ningbo, article Its Syston, Its Systa, Intersport bandana marama, Intersport maska, artikle Trajno niska cena.