Akcija “3 za 2” 25.5-31.5.2023.

Opremi se za prolećne sportske aktivnosti i uštedi!  Prilikom kupovine tri komada obuće i/ili odeće, platiš dva, a treći najjeftiniji artikal dobijaš gratis!*

Ponuda se odnosi na, odeću i obuću u Intersport prodavnicama i ne odnosi se na online shop. Akcija se odnosi na kupovine fizičkih lica i odnosi se samo na artikle po redovnim cenama. Ne odnosi se na TNC artikle, žvake (Wrigley Orbit), napitke (Coca Cola, Jana, Next, Red Bull, Rosa), čokoladice (M&M, Mars, Twix), brendove Garmin, Go Pro, Suunto, Visitor, Xplorer, Explorer i artikle „Intersport preporučuje kupovina sezone“. Popusti se ne sabiraju. Akcija se ne odnosi na artikle na koje se odobrava ručni popust na kasi.

*Prilikom kupovine tri artikla tekstila, obuće, račun će biti umanjen za vrednost najjeftinijeg artikla, tako što se ta vrednost popusta ravnomerno raspoređuje na artikle tekstila i/ili obuće na računu. U toku trajanja akcije nije moguće koristiti kupone sa popustima niti vrednosne vaučere odnosno, nije moguće kombinovanje akcije i vaučere (kupona).