1

Puma FSS PREMATCH SS JERSEY

Pravila giveaway-a

INTERSPORT Srbija organizuje giveaway koja će se održati od 11 – 19.6.2024. godine na Instagram stranici kompanije.

Pravila su da:

 1.  lajkujete sliku
 2.  zapratite Instagram profil Intersport Srbija
 3.  označite 1 osobu u komentaru
 • U giveaway-u mogu učestvovati punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji
 • U giveaway-u  ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora giveaway-a, niti članovi njihovih porodica. Ako takve osobe učestvuju biće isključene iz izbora.
 • Mogu da učestvuju samo pravilno napisani komentari.
 • Objavljivanjem komentara ispod posta giveaway-a, smatra se da je nosilac Instagram profila koji je objavio odgovor učesnik ovog giveaway-a i u potpunosti se slaže i prihvata pravila ovog giveaway -a. U slučaju da učesnik bude izvučen i prihvati nagradu, saglasan je i izričito dozvoljava javno objavljivanje imena i prezimena na Instagramu i stranici oglašivača www.intersport.rs
 • Po ispunjavanju uslova za učešće u giveaway-u, učesnici imaju iste šanse da dobiju nagradu.
 • Dobitnik dobija jendu nagradu Puma majicu – 774098.
 • Pobednik giveaway-a biće proglašen dana 20.6.2024.
 • Pobednik je učesnik izvlačenja, koje je izvučeno u skladu sa ovim pravilima i kontaktiralo organizatora nakon objavljivanja obaveštenja na Instagram profilu INTERSPORT SRBIJA. Dužnost pobednika je da odgovori na objavljivanje rezultata giveaway-a objavljenog na Instagram profilu INTERSPORT i organizatoru saopšti informacije potrebne organizatoru za nagradu (ime, prezime, adresu, grad, poštanski broj, broj telefona ) u roku od 5 (pet) dana od objavljivanja rezultata na Instagram profilu INTERSPORT. Podaci će biti korišćeni za slanje paketa preko Aks kurirske službe. Ako pobednik ne odgovori na objavu rezultata žreba ili ne pruži tražene informacije na vreme, pobednik gubi pravo na nagradu, što znači da organizator nije dužan da preda nagradu i oslobođen je svih obaveza prema pobedniku. Organizator zadržava pravo da odbije dodelu nagrade pobedniku u slučaju nepotpunih, netačnih ili netačnih podataka (starost, adresa prebivališta). Sa posebnim obaveštenjem, organizator takođe pruža dalje informacije o tome gde, kada i kako pobednik može preuzeti nagradu. Primalac nagrade može se pismeno odreći čime gubi pravo na nagradu. Nagrada se otkazuje slanjem potpisane izjave organizatoru da se nagrada odriče.
 • Giveaway ni na koji način nije povezana, sponzorisana, podržana od strane ili nadzora Meta Ireland, Ltd. Informacije koje dajete u okviru učešće u giveaway-u, prosleđuju se organizatoru a ne Meta Ireland doo.

Vaš INTERSPORT