Dečije patike

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 381

24   60  

Proizvodi 1-24 od 381

24   60  

DEČIJA OBUĆA ZA SVE PRILIKE

Dečija odeća i obuća se ne razlikuje mnogo od odeće i obuće za odrasle, jer je poznato koliko deca vole da imitiraju odrasle u stilu oblačenja. Trendovi oblačenja za naše najmlađe imaju svoja pravila i zato nije dovoljno da smo u fokusu samo sa najnovijim trendovima, stilovima i kolekcijama odeće i obuće za odrasle. Najveći brendovi su u današnje vreme u žestokoj konkurenciji na tržištu i oni razmaze naše najmlađe sa bezbroj različitih mogućnosti lifestyle obuće za slobodno vreme. Najuticajniji sportski brendovi su shvatili da se ogroman potencijal nalazi upravo u dečijoj obući i zato svake sezone plasiraju nove i zanimljive dečije kolekcije. Baš zato, dečija moda može da bude specifičan izazov za brendove i korisnike, jer ona zavisi i od uzrasta samog deteta. Maloj deci je svejedno kakav je dizajn njihove obuće, dokle god im je obuća udobna i prijatna za dečji bicikl, trotinet ili žmurke.  

Moda je uvek prisutna

Pri izboru obuće za decu, kao što su dečije cipele, patike za dečake i devojčice, moramo voditi računa o nameni, kvalitetu, dizajnu, materijalima i bezbednosti nošenja. Malo starija deca već počinju da razvijaju ukus i uče da ga izražavaju, što je naročito evidentno u današnje vreme, pošto su deca već u ranoj fazi odrastanja u kontaktu sa širim svetom, uz pomoć digitalne tehnologije. Roditelji kratko vreme donose odluke o kupovini za decu, ali je mogućnost izbora uvek dobrodošla, kao i mišljenje deteta. Najzahtevniji period počinje kada deca uđu u tinejdžerske godine. U tim godinama dobro znaju šta žele i veoma obraćaju pažnju na trendove. Važno je da roditelji još u ranom detinjstvu kod svoje dece podrže i razvijaju njihov jedinstven stil i osobenost.  

Svestrane dečije patike za sport i slobodno vreme 

Popularnost patika za decu je do te mere porasla, da danas razlikujemo mnoštvo modela namenjenih za sve situacije, od treninga i sportskih aktivnosti do patika namenjenih za svakodnevno nošenje i slobodno vreme. Nije teško zaključiti iz kog razloga je ovaj komad obuće za decu postao tako dominantan, pre svega je to udobnost i komfor, koji je praćen kvalitetom i uvek modernim dizajnom. 

Patike za dečake se razlikuju po svom dizajnu i karakteristikama u zavisnosti od toga za koji su sport namenjene. Svetski poznati brendovi kao što su Nike, adidas, Asics, Puma i mnogi drugi, za svaku sezonu imaju u svom velikom asortimanu modele patika za fudbal, košarku, trčanje, odbojku, rukomet, tenis i druge sportove. Patike za dečake se po dizajnu đona  razlikuju u zavisnosti od toga da li su namenjene za igru u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Đon je u oba slučaja posebno dizajniran za odlično prianjanje podlozi, izrađen je od kvalitetne gume, koja ne kliza i omogućava odličan odziv i slobodu pokreta. Za fudbal na travi koriste se kopačke, koje zahvaljujući kramponima omogućavaju sigurnost i zaštitu, u toku aktivnosti. adidas patike za košarku imaju poluduboki dizajn, koji je odličan za zaštitu i stabilnost zglobova. Nike dečije patike za trčanje imaju aerodinamičan dizajn, lagane su i kvalitetne, a modela ima mnogo. Kvalitet patike za decu je uvek prilagođen njihovoj nameni. Za treninge i sport koriste se najnaprednije tehnologije, koje omogućavaju udobnost i zaštitu osetljivih dečijih stopala. Patike za slobodno vreme mogu u prvi plan da stave dizajn, koji je prilagođen deci i kreće se od klasičnog do futurističkog. Koriste se različiti materijali, od prirodne kože do kvalitetnih recikliranih materijala, mrežastih materijala, koji omogućavaju izuzetnu elastičnost, prozračnost i cirkulaciju vazduha. Dečije cipele i patike za zimu su izrađene od kvalitetnih i izdržljivih  materijala, sa GoreTex membranom, koja omogućava vodootpornost i uvek suva dečija stopala.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman obuće za decu, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...