Dečije patike za košarku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

14 Proizvoda

24   60  

14 Proizvoda

24   60  

DEČIJE PATIKE ZA KOŠARKU

U današnje vreme deci je na raspolaganju mnogo više različitih sportova, aktivnosti I veština nego ikada ranije, a različite vrste obuće taj trend treba I da isprate. Danas živimo u zlatnom dobu ponude dečije obuće, pa je vreme kada je našim najmlađima bilo teško da pronađu funkcionalnu I modernu obuću prošlost.

Za decu koja se rekreativno ili posvećeno bave košarkom, potrebno je da imaju adekvatnu odeću za trening I dečije patike za košarku. Odeća za trening, majice, šorcevi I donji delovi trenerke treba da imaju udoban kroj I da budu izrađeni od materijala koji su mekani, prijatni za kožu, elastični I prozračni. Dečije patike za košarku imaju dublji dizajn, koji štiti nežna dečija stopala I zglobove I omogućava stabilnost. Izrađene su od kvalitetnih I izdržljivih materijala. Đon je izrađen od kvalitetne gume, koja odlično prianja podlozi I koja ne kliza. Specijalan uložak omogućava da dečije patike za košarku budu udobne I omoguće dobru amortizaciju.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman dečijih patika za košarku, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...