Obuća za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 74

24   60  

Proizvodi 1-24 od 74

24   60  

Dečije patike za trčanje

Trčanje je jedan od najprirodnijih pokreta. Dokaz tome je činjenica da deca radije trče nego što hodaju. To prepoznaju i svi vodeći svetski proizvođači, koji godišnje uvode brojne nove tehnologije i modele, koji su takođe dostupni i deci.

Urbani fenomen

Dečije patike postale su važan komad odevne svakodnevnice. Deca vole da trče u patikama nakon svakodnevnih obaveza jer je to jedan od glavnih načina da ispolje svoju energiju. Među najpopularnijim su svakako Nike patike za trčanje, koje su evoluirale u pravi urbani mit. Isto se odnosi i na brend adidas, čije patike predstavljaju klasu za sebe. Trkačke patike Solomon jedne su od najboljih za trčanje po šumskim i planinskim stazama, a patike za trčanje Mizuno poznate su po svom tipičnom japanskom inženjerskom dizajnu.Potom su tu i dečije patike za trčanje Pro Touch, koje svojom autentičnošću i kvalitetom predstavljaju idealan izbor u odnosu na cenu.

Patike za različite površine

Naravno, patike se razlikuju i u odnosu na podlogu, na kojoj ćemo ih koristiti. Muške patike za trčanje na asfaltu ili traci za trčanje imaju glađi đon, izrađen od visokokvalitetne gume koja pruža optimalno prianjanje na glatke površine. Sušta suprotnost su trail patike, koje imaju profilisaniji đon, pa je njihov dizajn robusniji i izdržljiviji. U web prodavnici Intersport ima mnogo modela poznatih brendova koje možete pretražiti i pronaći adekvatan par patika za  trčanje.

Učitavanje...