Planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 33

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 33

Stranica
24   60  

Dečije planinarske cipele

Kada idete na planinarenje, kvalitetna obuća je veoma bitan deo planinarske opreme koji osigurava vašu udobnost i sigurnost. Pre nego što se odlučimo za kupovinu, moramo odgovoriti na sledeća pitanja - gde, koliko često, po kojem ćemo terenu šetati, u kojem godišnjem dobu i po kojim vremenskim uslovima? Dečije planinarske cipele su prilagođene anatomiji dečijih stopala kako bi pružile maksimalnu udobnost tokom celog dana.

Dublja cipela, veća izdržljivost

Dubok dizajn je odlika planinarskih cipela koje pružaju dobru podršku i veoma su izdržljive. Dobro je znati kuda planinarite i shodno tome birati obuću, hodanje po ravnom terenu pogodno je za plitke planinarske cipele, a ako idete u pohod na planine, visoke planinarske cipele su bolji izbor.

Đon

U većini slučajeva planinarske cipele sa tvrdim i ojačanim đonom su pogodne za planinarenje i odlično prianjaju mekanim podlogama. Takođe, preporuka je da đon cipela bude izrađen od visokokvalitetne gume koja je izdržljiva u vlažnim i hladnim uslovima.

Po pravilu, cipele dubokog dizajna imaju tvrd i robustan đon, dok modeli za hodanje i planinarenje imaju fleksibilan đon.

Bogata ponuda

Intersport prodavnica nudi dečije planinarske cipele mnogih svetski poznatih brendova. Salomon cipele zadivljuju svojom funkcionalnom savremenošću, izuzetno su popularne i planinarske cipele adidas Terrex koje impresioniraju svojom funkcionalnošću i interesantnim izgledom. Sa novim planinarskim cipelama, izleti po planinama širom Srbije postaće vaš omiljeni hobi.

Učitavanje...