Dečije patike za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 60

24   60  

Proizvodi 1-24 od 60

24   60  

KAKO MOTIVISATI DECU DA ZAVOLE PLANINARENJE

Planinarenje je omiljen vid rekreacije za sve ljude koji su osvestili sve blagodeti boravka u prirodi, benefita za telo kada je u pokretu i svih užitaka i senzacija koje prirodni predeli mogu da pruže. Mnogi roditelji bi voleli da im se njihova deca rado pridruže kada krenu na planinarenje. Da to nije lako znaju mnogi koji su pokušali. Deca često nisu spremna da se kreću toliko, brzo se umaraju i nisu navikla da uživaju samo u prirodi i onome što priroda nudi. Da bi ih motivisali na takvu rekreaciju, roditelji treba da im omoguće adekvatnu odeću i obuću, kako bi im boravak u prirodi bio udoban i komforan i bez povreda.

Važno je da dečija odeća za planinarenje bude kvalitetna

Veoma je važno da dečija odeća i obuća za planinarenje bude kvalitetna. Na prvom mestu je dobar odabir obuće, jer ona treba da zaštiti osetljive dečije noge od povrede, klizanja i vlage. Dečije patike za slobodno vreme treba zameniti za cipele za planinarenje, koje su posebno dizajnirane da omoguće zaštitu stopala na neravnom terenu. U ponudi je mnogo dobrih modela, izdvojićemo adidas dečije cipele za planinarenje, koje su iz kolekcije Terrex i namenjene za boravak u prirodi. Model je kreiran da štiti osetljive dečije zglobove od povreda i pruža stabilnost, đon je izrađen od kvalitetne gume, koja ne kliza, odlično prianja podlozi i omogućava da dečije noge uvek bitu suve. Dobar izbor odeće za planinarenje su udobne trenerke, koje omogućavaju slobodu pokreta, pružaju potrebnu toplinu, prozračne su i prijatne za nošenje. Ukoliko je hladnije vreme obavezna je jakna sa kapuljačom. Jakne mogu biti veoma različite po svojoj dužini i toplini, ali ono što je zajedničko za sve je da budu lagane i prijatne za nošenje, dok štite od vetra, kiše i hladnoće. Kada je prijatno vreme može se kombinovati tehnička majica sa kratkim rukavima, koja je prozračna i eliminiše znoj, preko koje se može obući duks. Dukserice su veoma svestrane jer su tople i prijatne za nošenje. Moderan duks ima veliku kapuljaču i kengur džep, u koji deca vole da čuvaju omiljenu čokoladicu ili da zagreju prste.

Kada je deci udobno, toplo i komforno i kada im omogućite česte pauze u kojima će moći da se zaslade i popiju omiljen napitak, sigurno će uživati mnogo više u avanturi planinarenja.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor opreme za planinarenje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...