Aktivni veš za decu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 62

24   60  

Proizvodi 1-24 od 62

24   60  

AKTIVNI VEŠ ZA DECU

Mnogo je zimskih sportskih aktivnosti koje deca obožavaju. Kada padne prvi sneg radosno izlaze napolje da se grudvaju, sankaju i prave Sneška. Odlaze sa roditeljima na planinu, gde uživaju u skijanju ili snowboardu tokom celog dana. Da bi ostali zdravi i da bi se osećali prijatno i udobno, potrebno ih je zaštititi od hladnoće i vlage. Zbog toga je pažljiv odabir odeće veoma bitan i počinje sa kvalitetnim aktivnim vešom. Dečiji aktivni veš se sastoji od helanki i majice. Elastične i tople helanke i majica omogućavaju optimalnu termoregulaciju i imaju ergonomski kroj. Aktivni veš za decu je izrađen od materijala koji zadržava toplotu. Dizajn bez šavova omogućava potpunu udobnost i slobodu kretanja u toku aktivnosti.

Komplet za skijanje i za druge aktivnosti na snegu, podrazumeva pantalone i jaknu, koji su izrađeni od kvalitetnog vodootpornog, toplog i prozračnog materijala. Za toplinu nogu tu su i posebne kompresivne čarape, koje su tople, udobne i dizajnirane sa posebnim zonama za podršku. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor aktivnog veša za decu, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...