Donji deo trenerke za dečake i devojčice

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 101

24   60  

Proizvodi 1-24 od 101

24   60  

FUNKCIONALNA ODEĆA ZA DECU

Svakom roditelju je poznato koliko su deca puna energije, stalno su u pokretu i igri i vole da se bave različitim fizičkim aktivnostima. Zbog toga je važno da njihova odeća bude prilagođena njihovim dnevnim aktivnostima i da bude u funkciji njihove udobnosti. Uživanje deteta u igri i sportu je u velikoj meri uslovljena pravilnim izborom odeće. Potrebno je da odeća bude funkcionalna i da zadovoljava mnoge potrebe deteta, kao što je udobnost, lako oblačenje, sloboda pokreta. Da bi se to postiglo odeća treba da bude izrađena od kvalitetnog materijala koji je prijatan na dodir, mekan, elastičan i ne iritira osetljivu kožu deteta. Najčešće su materijali za izradu dečije odeće izrađeni od pamuka sa dodatkom elastina ili od kvalitetnih tehničkim materijala, koji omogućavaju brzo sušenje i uklanjanje vlage. Odeća treba da bude dizajnirana tako da bude udobna i da omogući slobodu pokreta. Da bi što duže trajala potrebno je da su materijali kvalitetni i izdržljivi. Pored adekvatne odeće potrebno je i da dečija obuća bude prilagođena nameni. Razlikuje se dečija obuća za slobodno vreme od obuće za sportske aktivnosti. Veću pažnju treba posvetiti izboru obuće za sportske aktivnosti, jer se za svaki sport posebno dizajnira patika koja omogućava podršku i sigurnost. 

Udobne dečije trenerke

Sa izborom udobne dečije trenerke za sport i slobodno vreme se ne može pogrešiti. Za sportske aktivnosti je važno da material bude tehnološki napredan i da omogući prozračnost, brzo sušenje i eliminisanje vlage. Za slobodno vreme donji deo trenerke za dečake i devojčice može biti izrađen i od prirodnih materijala. Modeli dečije trenerke svetski poznatih sportskih brendova imaju funkcionalan kroj, praktične džepove, udobne ranfle, rajsferšlus u donjem delu za lakše oblačenje. Donji deo trenerke za dečake i devojčice ima udoban i elastičan pojas, koji se individualno podešava. Iako su donji delovi trenerke namenjeni za decu, po dezenu se ne razlikuju od trenerki za odrasle. Ukrašeni su sa logotipima poznatih sportskih brendova.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman dečijih trenerki i donjih delova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...