Dečiji dresovi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

KOMPLET DRESOVI ZA DECU  

U današnje vreme deci je na raspolaganju mnogo više različitih sportova, aktivnosti i veština nego ikada ranije, a različita oprema taj trend treba i da isprati. Danas živimo u zlatnom dobu ponude dečije obuće i odeće za sve sportove i sportske aktivnosti, pa je vreme kada je našim najmlađima bilo teško da pronađu funkcionalnu i modernu opremu prošlost.

Od svih sportova, slobodno se može reći da deca najviše vole da igraju fudbal. Osim fudbalske lopte, za dobru igru potrebna je i adekvatna obuća za fudbal. Patike za fudbal često imaju univerzalan đon, koji podržava igru na različitim terenima. Za igru na travi su ipak najbolje kopačke za decu. Dobre patike za fudbal i kopačke za decu doprinose boljim rezultatima i prijatnijem osećaju tokom igranja i treniranja. Patike i kopačke poznatih sportskih brendova, kao što je adidas, Nike i Reebok imaju dizajn koji štiti nežna dečija stopala, pružajući im stabilnost, podršku i dobar kontakt sa loptom. Ne treba zaboraviti da je za udoban trening i igru važna i odeća. Topovi i majice, šorcevi, dečiji dresovi, donji delovi trenerke, dukserice, jakne i vetrovke su oprema koja je potrebna bez obzira da li se posvećeno trenira u klubu ili se fudbal igra sa drugarima u školskom dvorištu ili igralištu.

Fudbalski dresovi za decu su odlična motivacija    

Dečiji dresovi su omiljeni deci i predstavljaju veliku inspiraciju i motivaciju za odlazak na trening i utakmice, jer svaki mali sportista mašta da jednog dana igra i bude popularan kao njegov fudbalski uzor.  Komplet dresovi za decu sadrže šorc i majicu. Izrađeni su od tehnološki naprednih materijala, koji su prilagođeni nežnoj dečijoj koži, prijatni su i prozračni, brzo se suše i uklanjaju višak vlage. Fudbalski dresovi za decu imaju isti dizajn kao dresovi koje nose fudbaleri poznatih svetskih klubova na domaćim utakmicama. Ukrašeni su sa amblemom i grbom kluba, a često dresovi za decu nose ime i broj poznatog fudbalskog igrača.  Poznati sportski brendovi kao što je: adidas, Nike, Reebok i drugi u svom asortimanu imaju veliku ponudu dresova i komplet dresova za decu, čiji je dizajn inspirisan najpoznatijim svetskim fudbalskim klubovima i igračima.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman komplet desova za decu, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje se nalaze u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...