Šorcevi za dečake i devojčice

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 108

24   60  

Proizvodi 1-24 od 108

24   60  

DEČIJI UDOBNI ŠORCEVI ZA TRENING I LETNJE VREME

Dečija odeća se razlikuje od odeće za odrasle, jer neki nezaobilazni komadi odeće za odrasle možda ne postoje u dečijim verzijama i obrnuto. Možda je to generacijska razlika u modi, ali trendovi oblačenja za naše najmlađe imaju svoja pravila i zato nije dovoljno da smo u fokusu samo sa najnovijim trendovima, stilovima i kolekcijama odeće za odrasle. Odeća za decu nekada nije imala visok kvalitet, sreća da to odavno nije slučaj. Najveći brendovi su u današnje vreme u žestokoj konkurenciji na tržištu i oni razmaze naše najmlađe sa bezbroj različitih mogućnosti oblačenja. Najuticajniji sportski brendovi su shvatili da se ogroman potencijal nalazi upravo u dečijoj obući i odeći i zato svake sezone plasiraju nove i zanimljive dečije kolekcije. Baš zato, dečija moda može da bude specifičan izazov za brendove i korisnike i zavisi od uzrasta samog deteta. 

Moda je uvek prisutna

Pri izboru odeće za decu, kao što su topovi i majice, šorcevi za dečake i devojčice, dukserice,  trenerke i jakne, moramo voditi računa i o detaljima, kao što su kroj, material i bezbednost nošenja. Malo starija deca već počinju da razvijaju ukus i uče da ga izražavaju, što je naročito evidentno u današnje vreme, pošto su deca već u ranoj fazi odrastanja u kontaktu sa širim svetom, uz pomoć digitalne tehnologije. Roditelji kratko vreme donose odluke o kupovini za decu, ali je mogućnost izbora uvek dobrodošla, kao i mišljenje deteta. Na taj način deca mogu zajedno sa roditeljima da razvijaju kreativnost, maštu i porodične veze. Najzahtevniji period počinje kada deca uđu u tinejdžerske godine. U tim godinama dobro znaju šta žele i veoma obraćaju pažnju na trendove. Važno je da roditelji još u ranom detinjstvu kod svoje dece razviju sofisticiran pristup oblačenju. Preporučljivo je iskoristiti svečanije prilike da bi se nosila nešto posebnija odeća. Za svakodnevnicu ne može se pogrešiti sa univerzalnom kombinacijom šorca i majice, kada je lepo vreme ili dukserice i trenerke za malo hladnije vreme.

Svestrani šorcevi za dečake I devojčice

Šorc je svestran komad dečije odeće, jer može biti namenjen za trening i sportske aktivnosti ili za slobodno vreme u letnjem periodu. Kada je vreme toplo deca se najudobnije osećaju sa što manje garderobe. Pantalone tada uspešno zamene najraznovrsniji modeli šorceva za decu. Šorcevi za dečake  mogu biti kraći ili duži, poput kratkih pantalona ili bermuda. Izrađeni su od prijatnih i elastičnih materijala i opremljeni su sa praktičnim džepovima. Šorcevi za devojčice imaju ženstven dizajn, jer imaju dizajn koji spolja izgleda kao suknja, a ispod je šorts. Ukrašeni su sa šarmantnim mašnama i kaiševima. Dezeni šorceva za devojčice su maštoviti, cvetni, tropski i veoma moderni.  

Šortsevi za decu su veoma praktični kao deo opreme za sportske aktivnosti. Odlično se kombinuju sa majicama i dresovima i veoma su prijatni za treniranje, jer su izrađeni od kvalitetnih materijala, koji su prozračni i brzo se suše. Posebno dizajniran šorc i majica čine dres za fudbal i kada se doda i adekvatna  obuća za fudbal, kopačke ili patike, mali šampioni imaju sve što im je potrebno.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman dečijih šorceva za dečake i devojčice, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...