Majice za dečake i devojčice

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 259

24   60  

Proizvodi 1-24 od 259

24   60  

Dečiji topovi i majice

Deca su izuzetno aktivna i prilikom igre ili sportskih aktivnosti neizbežno je da im odeća bude isprljana, često i pocepana. Zbog toga se deca češće presvlađe u toku dana i potrebno im je više odeće. Dečije majice zbog svoje udobnosti i funkcionalnosti dominiraju u dečijem garderoberu. Nijedan komad odeće nije tako raznolik po svom dizajnu, kao što je to majica. Njen odabir je za roditelje veoma inspirativan, jer je ponuda zaista velika.

Za sportske aktivnosti dece namenjene su majice bez rukava, majice sa kratkim rukavima, topovi, atlet majice, dresovi i sve one su posebno dizajnirane da budu prijatne za nošenje. Okovratnik je okrugao i udoban, a kod topova je širi i otvoreniji. Majice za devojčice imaju ženstven kroj koji prati liniju tela, dok je kroj majice za dečake opušteniji i komotan. Dizajn dečije majice se razlikuje u zavisnosti od sportske aktivnosti za koju je namenjena. Dečije majice bez rukava, atlet majice i topovi su idealni po svom dizajnu za intenzivnu igru, trening i kada je vreme toplo. Kada je temperatura niža nose se majice dugih rukava i tople dukserice. Pantalone za decu se odlično kombinuju sa majicama i duksericama i mogu se nositi u mnogim sportskim ili svečanijim prilikama.

Kvalitet materijala je važan

Veliki značaj se pridaje kvalitetu materijala koji se koristi za dečije majice. Nike, adidas i Reebok majice koje su namenjene za trening, izrađene su od kvalitetnih tehničkih materijala. Tehnički materijali u kombinaciji sa elastinom, omogućavaju da je materijal elastičan, lagan i prozračan i da eliminiše vlagu tela. Nike majica za decu omogućava da je koža suva, a samim tim i trening prijatan. Šortsevi koji su namenjeni za vežbanje i igru se odlično kombinuju sa majicama. Deca su veoma motivisana da daju sve od sebe na treningu ili utakmici, kada nose adidas dresove koji mogu biti namenjeni za fudbal ili košarku. Poznato je da je obuća za trčanje najudobnija, pa se mnogi roditelji odlučuju za njihovu kupovinu i kada su im za decu potrebne patike namenjene za slobodno vreme. Nike i adidas u svojim kolekcijama imaju veliki izbor dečijih patika za trčanje i slobodno vreme, tako da neće biti teško izabrati one prave.

Dečije majice za dečake i devojčice, koje su namenjene za slobodno vreme se izrađuju od pamuka, a ređe od kvalitetnih mešavina prirodnih i veštačkih materijala. Materijali su mekani, prijatni na dodir i elastični. Udobnost je uvek na prvom mestu, zbog toga se koriste krojevi koji ne ograničavaju slobodu pokreta. Vodi se računa i o životnoj sredini pa svetski poznati brendovi kao što je adidas, Nike, Reebock i drugi, koriste reciklirane i kvalitetne materijale.

Veliki izbor dezena olakšava kupovinu

Dizajn majice za devojčice se ne razlikuje mnogo od dizajna majice za dečake, naročito ako su namenjene za sportske aktivnosti. Njihov dizajn može biti sportski i klasičan, a može biti i veoma atraktivan i moderan. Za slobodno vreme deca rado nose majice sa modernom grafičkom štampom, junacima iz crtanih i igranih filmova, poznatim sportistima i sve to je na kraju ukrašeno sa atraktivnim logotipom nekog od poznatih sportskih brendova.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih dečijih topova i majica, namenjenih za sport ili slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...