Elan AMPHIBIO 18 TI2 FUSION X + EMX 12.0, set all mountain skija, crna

78.749,30Rsd 112.499,00Rsd
78.749,30Rsd 112.499,00Rsd
i

Elan je globalni proizvođač i snabdevač sportske opreme, opreme za razonodu i tehnološki naprednih kompozita za tržište energije vetra. Kompanija je osnovana 1945. godine i ima dugu i veličanstvenu istoriju. Sve kompanije u Elan Grupi posvećene su tehnološkom razvoju proizvoda i naprednom dizajnu kroz inovacije i napredne tehnologije. Kombinacija ovih selemenata pruža klijentima iz svetske klase vrhunska sportska iskustva i najviše tehnološke mogućnosti. Elan razvija vrhunske proizvode u svom sedištu u Begunju, Gorenjskoj, u srcu Alpa. Elan je najprepoznatljiviji, najomiljeniji od svih slovenačkih brendova i kao takav je ponos zaposlenih u Elanu i Slovencima uopšte. Elan proizvodi se koriste u više od 60 zemalja širom sveta.

Zatvoreno

Elan AMPHIBIO 18 TI2 FUSION X + EMX 12.0, set all mountain skija, crna

78.749,30Rsd 112.499,00Rsd
78.749,30Rsd 112.499,00Rsd
Crna / ABHHGP21
Tabela veličina
Zalihe u prodavnicama
Besplatna dostava za porudžbine preko 4000 RSD

Elan Amphibio 18 Ti2 Fusion X

Komplet skija sa vezovima

Elan Amphibio 18 Ti2 Fusion X je skija koja je na samom vrhu sa svojom izuzetnom odzivnošću i stabilnošću. Dominirajte stazom sa najboljom opremom. Amphibio Truline donosi novu dimenziju asimetričnom dizajnu skije strateškim dodavanjem materijala iznad rubova skije. Novo ojačanje po celoj dužini unutrašnjeg ruba donosi još veću stabilnost i snagu u skretanju, dok manje materijala iznad spoljneg ruba čini savršeno skretanje još lakšim i mekšim. Laminirano drveno jezgro u Amphibio 18 Ti2 Fusion X koristi dvostruku titanijum konstrukciju za kontrolisanu i dinamičnu vožnju, dok tehnologija Amphibio Truline razvija potencijal uže skije od 73 mm do savršenstva sa izuzetnom odzivnošću i stabilnošću od ruba do ruba. Uz dodatak ploče za vezove sistema Fusion X za slobodno savijanje skija, ovo je tehnološki najnaprednija skija u liniji Amphibio.
 • Profil: Amphibio
 • Tehnologije: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Dual Ti
 • Geometrija: 121-73-104
 • Dužine: 160 cm, 166 cm, 172 cm, 178 cm
 • Radijus: 14,5 m (166 cm)
 • Vezovi: EMX 12.0 GW Fusion X

Tehnologije korišćene u Elan Amphibio 18 Ti2 Fusion X

AMPHIBIO TRULINE

Amphibio Truline donosi novu dimenziju asimetričnom dizajnu skija strateškim dodavanjem materijala preko skijaških rubova. Novo pojačanje duž cele dužine unutrašnjeg ruba donosi više stabilnosti i snage na skretanju, a manje materijala iznad spoljašnjeg ivičnjaka čini savršeni zaokret još lakšim i mekšim.

RST

RST Sidewall Construction optimizuje prenos snage i energije od skijaša do ruba skija, pružajući maksimalnu mogućnost držanja ruba od vrha prema repu skija.

DUAL TI / TI2

Dual Ti je sendvič konstrukcija drvenog jezgra i dva sloja titana. Ova konstrukcija osigurava izuzetno prianjanje ivica i progresivan nagib skija koji traže najbolji skijaši.

Tehničke specifikacije
Skijaško znanjeNapredni skijaš

Pročitajte naš blog

Pročitajte zanimivljive članke na našem blogu.

4.0

1 ocena

100 %

ocenjivača preporučuje ovaj proizvod

 • Udobnost
  neudoban udoban
 • Kvaliteta
  siromašan savršen
 • Najviše za vaš novac
  nedostojan vredi kupiti
 • Izgled
  neprivlačan atraktivan

INTERSPORT ne garantuje da su ocene/komentare dali potrošači koji su stvarno kupili ili koristili proizvod. Ovu ocenu i mišljenje bi mogao dati i neko ko zapravo nije kupio proizvod ili ga koristio. Detaljnije informacije o ocenjivanju proizvoda i komentarima možete pronaći ovde.

Napiši svoje mišljenje
Kako vam se čini... Elan AMPHIBIO 18 TI2 FUSION X + EMX 12.0, set all mountain skija, crna
Preporučujete li ovaj proizvod?
neudoban udoban
siromašan savršen
nedostojan vredi kupiti
neprivlačan atraktivan
Ukupna ocena
Do 300 znakova
Slanjem ocene slažete se sa našim uslovima i odredbama.

Učitavanje...