Garmin FORERUNNER 45, sat, crna

26.999,00Rsd
i

Garmin je američki proizvođač satelitskih navigacijskih prijemnika, koji je donea na tržište i sportske dodatke i satove. Kompaniju su 1989. godine osnovali Gary Burell i Min Kao, a njihovi brandovi su proizašli iz njihovih imena. Ubrzo je kompanije postala poznata po kompaktnim GPS prijemnicima, a zatim je proširila svoj raspon na područje automobilske, vazduhoplovne, vojne i sportske industrije.

Zatvoreno

Garmin FORERUNNER 45, sat, crna

26.999,00Rsd
010-02156
Tabela veličina
Pronađite u prodavnici
Besplatna dostava

Završite pregled

Rucanor GONO, štitnik za kolena, crna
Rucanor GONO, štitnik za kolena, crna
1.599,00Rsd
Intersport INTERSPORT TEAMBAG S, torba, crna
Intersport INTERSPORT TEAMBAG S, torba, crna
1.519,20Rsd 1.899,00Rsd
Intersport INTERSPORT TEAMBAG L, torba, crna
Intersport INTERSPORT TEAMBAG L, torba, crna
2.319,20Rsd 2.899,00Rsd

Garmin Forerunner 45

Sportski sat

Garmin Forerunner 45 jednostavan je sat za trčanje koji meri brzinu otkucaja srca na zglobu i beleži tempo, udaljenost, intervale i mnoge druge parametre sa GPS prijemnikom. Poseduje besplatne fleksibilne planove treninga Garmin Coach, koji omogućavaju prilagođeno upravljanje vežbanja direktno na zglobu. Ostanite povezani sa notifikacijama o dolaznim tekstualnim porukama i pozivima i osigurajte osećaj sigurnosti pomoću bezbednosnih funkcija i funkcija praćenja koje vam omogućavaju da pošaljete trenutnu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima. Na raspolaganju je mnogo profila aktivnosti tako da u svakom trenutku možete meriti fizički napor, čak i ako niste raspoloženi za trčanje. Forerunner 45 može meriti količinu inteziteta vežbanja tokom vožnje biciklom, trčanja na trkačkoj stazi ili u zatvorenom prostoru, vežbanja na eliptičnom trenažeru, kardio, joge i mnogih drugih aktivnosti. Pomoću funkcija zaštite i praćenja, možete lako deliti lokaciju sa odabranim kontaktima ako vam je potrebna pomoć, bilo ručno ili automatski, ako je potrebno, pomoću ugrađene funkcije detekcije događaja. Kroz različite povezane funkcije ostajete u kontaktu s ostatkom sveta dok trčite i izvan njega. Na zglob možete primati obaveštenja o dolaznim tekstualnim porukama i telefonskim pozivima. Kada je uparen sa kompatibilnim pametnim telefonom, Forerunner 45 automatski prenosi podatke o trčanju u Garmin Connect internet zajednicu za obuku. Takođe dolazi sa praktičnim kontrolama za reprodukciju muzike na telefonu, tako da usput možete preskočiti pesme.
 • Ručni sat koji se lako koristi ima sjajan displej u boji, koji se stalno prikazuje na ekranu.
 • Pouzdan rad sa pet tastera.
 • Omogućuje vam ručno snimanje krugova pritiskom na dugme.
 • Elevate monitor beleži otkucaje srca na zglobu danju i noću
 • Ugrađeni GPS, GLONASS i Galileo risiveri brzo snimaju satelitske signale i omogućavaju precizno snimanje tempa, rastojanja, intervala i mnogih drugih parametara.
 • Radi sa besplatnim fleksibilnim planovima treninga Garmin Coacha, koji omogućavaju prilagođeno upravljanje profesionalnim vežbanjem odmah na zglobu.
 • Srodne funkcije uključuju pametna obaveštenja o dolaznim tekstualnim porukama i pozivima, automatsko slanje u internetsku zajednicu Garmin Connect, praćenje uživo i kontrole muzike na vašem telefonu.
 • Funkcije sigurnosti i praćenja uključuju otkrivanje događaja (tokom odabranih aktivnosti) i pomoć; u oba slučaja vaša trenutna lokacija se šalje kontaktima u hitnim slučajevima.
 • Sportski programi za trčanje, biciklizam, trčanje u zatvorenom, trčanje na trkačkoj stazi, trening eliptičnih trenera, kardio trening, joga i mnoge druge aktivnosti.
 • Vreme punjenja baterije: do 7 dana u smartwatch modu; do 13 sati u režimu GPS-a

Najbolje funkcije

Trčite punom brzinom

Trkački sat koji se lako koristi je izuzetno pogodan za svakodnevno trčanje, vežbanje, pa čak i maratone u trajanju od 10 km, u koje se možete uveriti. Ugrađeni GPS prijemnik beleži gde se pokreće i pruža tačne statistike, uključujući udaljenost, tempo i intervale. Intuitivno pozicionirani dugmići omogućavaju vam lako označavanje kruga ili pauziranje tajmera čak i rukama. Forerunner 45 meri i otkucaje srca na zglobu danju i noću.

Na putu ka bezbrižnosti

GPS trkački sat Forerunner 45 opremljen je mnogim funkcijama za merenje aktivnosti. Ako ga nosite 24 sata dnevno, možete da pratite podatke o dnevnim koracima, udaljenosti, sagorenim kalorijama, pa čak i spavanju. Ovaj pametni sat takođe omogućava celodnevno praćenje napora radi merenja dobrobiti tokom dana. Ako vam nivo stresa počne rasti, upotrebite tajmer za opuštanje s kratkim vežbama disanja koje mogu smiriti vaše telo i um.

Trenirajte se sa Garmin trenerom

Saveti nikada nisu na odmet , bilo da ste iskusni trkač ili početnik. Stoga je Forerunner 45 kompatibilan sa fleksibilnim planovima vežbanja Garmin Trainer-a. Planovi uključuju stručne savete za treniranje i besplatne planove vežbanja koji prilagođavaju vama i vašim ciljevima. Ovo će vam olakšati put do cilja. Kao deo plana vežbanja, ova funkcija vam može čak pomoći da predvidite vreme takmičenja, a vežbe su sinhronizovane sa satom.
Tehničke specifikacije
Karakteristikeugrađeni GPS

Pročitajte naš blog

Pročitajte zanimivljive članke na našem blogu.

3.5

1 ocena

100 %

ocenjivača preporučuje ovaj proizvod

 • Udobnost
  neudoban udoban
 • Kvaliteta
  siromašan savršen
 • Najviše za vaš novac
  nedostojan vredi kupiti
 • Izgled
  neprivlačan atraktivan
Napiši svoje mišljenje
Kako vam se čini... Garmin FORERUNNER 45, sat, crna
Preporučujete li ovaj proizvod?
neudoban udoban
siromašan savršen
nedostojan vredi kupiti
neprivlačan atraktivan
Ukupna ocena
Do 300 znakova
Slanjem ocene slažete se sa našim uslovima i odredbama.

Učitavanje...