Obuća

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 733

24   60  

Proizvodi 1-24 od 733

24   60  

MUŠKE PATIKE SA STILOM I ZA SVE PRILIKE

Koliko puta kada odmeravamo nečiji stil, prvo pogledamo u njegove patike? I koliko puta su upravo patike bile centralni motiv muškog stajlinga? Mogli bismo reći, ovo se dešava gotovo uvek.

Kroz prethodne decenije, menjali su se mnogi modni trendovi odeće, a zajedno sa njima i trendovi u svetu obuće. Muške patike su tokom godina dostizale kultni status i obeležavale su čitave generacije i supkulture, a ovaj fenomen dešava se i dan-danas. U odnosu na to koja se muzika sluša, kakva estetika se voli i kojoj „ekipi“ se pripada, nose se određene patike i uvek se tačno zna koji je model u pitanju. Popularnost patika je do te mere porasla, da danas razlikujemo mnoštvo modela namenjenih za sve situacije, od intenzivnih treninga i sportskih aktivnosti do patika namenjenih za svakodnevno korišćenje i slobodno vreme. Neki modeli se uspešno kombinuju i u najsvečanijim prilikama.

Nije teško zaključiti iz kog razloga je ovaj komad obuće  postao tako dominantan, u skoro svim sferama aktivnog života svakog muškarca. Pre svega je to udobnost i komfor, koji je praćen kvalitetom i uvek modernim dizajnom.  

Muške patike za sportske aktivnosti se razlikuju po svom dizajnu i karakteristikama u zavisnosti od toga za koji su sport namenjene. Svetski poznati brendovi kao što su Nike, adidas, Asics, Mizuno, Joma, Pro Touch i mnogi drugi, za svaku sezonu imaju u svom velikom asortimanu modele patika za fudbal, košarku, trčanje, odbojku, rukomet, tenis i druge sportove. Muške patike za bilo koji sport, se po dizajnu đona  razlikuju u zavisnosti od toga da li su namenjene za igru u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Đon je u oba slučaja posebno dizajniran za odlično prianjanje podlozi, izrađen je od kvalitetne gume, koja ne kliza i omogućava odličan odziv i slobodu pokreta. Za fudbal na travi koriste se kopačke, koje zahvaljujući kramponima omogućavaju sigurnost i zaštitu, u toku aktivnosti. Patike za košarku imaju poluduboki dizajn, koji je odličan za zaštitu i stabilnost zglobova. Nike muške patike za trčanje imaju aerodinamičan dizajn, lagane su i kvalitetne, a modela ima mnogo, kako za one koji se rekreativno bave sportom tako i za zahtevne i profesionalne sportiste. adidas muška patika za tenis je postala legendarna, model se nadograđivao, pa danas osim na teniskim terenima, čuvene tenisice se mogu videti na gradskim ulicama, kao važna karika urbane gradske mode. Svi koji vole planinarenje znaju da se bez dobrih patika i cipela za planinarenje, ne može krenuti u avanturu. Muške cipele za planinarenje su izdržljive, otporne na udarce, izrađene su od vodootpornih materijala i imaju đon koji je udoban, snažan i otporan. Mc Kinley i Salomon su brendovi koji koriste najsavremenije tehnologije za izradu kvalitetnih muških cipela i patika za planinarenje.

Širok izbor, najbolji brendovi

Kvalitet patika je uvek prilagođen njihovoj nameni. Muške patike za zahtevne sportiste, uvek nude najnaprednije tehnologije, koje omogućavaju udobnost i zaštitu u toku aktivnosti. Patike za slobodno vreme mogu u prvi plan da stave dizajn, koji može biti u rasponu od klasičnog do futurističkog. Koriste se različiti materijali, od prirodne kože do kvalitetnih recikliranih materijala, zatim antilop u kombinaciji sa  mrežastm materijalma, koji omogućavaju izuzetnu elastičnost, prozračnost i cirkulaciju vazduha. Patike za zimu su izrađene od kvalitetnih i izdržljivih  materijala, sa GoreTex membranom, koja omogućava vodootpornost. Zimske patike imaju đon koji je izrađen od kvalitetne gume, koja ne kliza i odlično prianja na vlažne površine.

Samo za najhladnije vreme, patike će ustupiti svoje mesto kvalitetnim čizmama. Duboke ili poluduboke čizme, koje su izrađene od kvalitetnih vodootpornih materijala, sa kvalitetnom i toplom postavom, omogućavaju udobnost i toplinu u hladnim zimskim danima.

Za svaku priliku i vremenske uslove, primerena odeća, kvalitetan aktivni veš i dobra obuća, čine da se muškarci uvek osećaju udobno i komforno.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman obuće za muškarce, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...