Japanke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

24 Proizvoda

24   60  

24 Proizvoda

24   60  

Muške japanke

Japanke su postale zaštitni znak kada je u pitanju letnja obuća, a svetsku popularnost su dobile zahvaljujući tropskim predelima gde su klimatski uslovi konstantno povoljni i omogućuju njihovo nošenje tokom svih sezona. Nezavisno od lokacija poput plaža, priobalnih naselja ili gradske džungle, japanke su idealan izbor ukoliko klimatski uslovi to dozvoljavaju. Kada je u pitanju plaža, ljudi radije biraju biti bosonogi, ali ukoliko je polazak ka drugoj lokaciji neminovan, lako navlačenje japanki predstavlja pravi užitak. Ovaj jednostavan komad obuće od gume, opremljen sa  posebnom trakom koja fiksira stopalo između prstiju, postao je sinonim za more, odmor, prelepo vreme i plažu za one koji ne žive na tropskim destinacijama.

Različiti modeli japanki

U našim krajevima ovu vrstu obuće koristimo uglavnom leti, praznicima, na plaži i generalno toplijem vremenu. Najveći ljubitelji japanki već otvaraju sezonu noseći ih u aprilu, kada temperatura poraste na 20 stepeni. Zbog ogromne popularnosti, ovaj jednostavan komad obuće unapređen je u mnogo sofisticiranije verzije od prvobitnih modela koji su se pojavili, i nude veći komfor i udobnost, a napravljene su od antibakterijskih materijala.

Prepoznatljivi brendovi, poput Crocs japanke, Nike , Teva japanke, Ipanema japanke čiji je kvalitet podignut na najviši nivo, nude različite modele i boje ove popularne obuće. Sve njih i više različitih modela i brendova možete pronaći u Intersport web prodavnici, koja je dostupna tokom cele godine.

 

Učitavanje...