Obuća za biciklizam

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

OPREMA ZA BICIKLIZAM

Ako vas je biciklizam zainteresovao, ali se plašite da niste baš u idealnoj formi ili kondiciji, ili možda ne znate  mnogo o sadašnjim trendovima po pitanju opreme i treninga, jer se vaše znanje zadržalo na onom nivou kada ste bili mali ili mladi, nemojte odustajati. Najvažnije je da biciklizam shvatite kao zabavu i rekreaciju, a za neke od vas on može ubrzo postati i više od toga. Ovaj sport je odličan za dovođenje tela u najoptimalniju formu i zdravlje, a da pri tom uživate u fizičkoj aktivnosti i predelima oko vas.

Neophodna oprema

Za početak potrebno je imati bicikl. U ponudi je zaisata veliki izbor i bicikli se razlikuju po svojim karakteristikama u zavisnosti od njihove namene. Muškarci, žene i deca voze posebno dizajnirane bicikle samo za njih, njihovu konstituciju, veličinu i nivo znanja. Važno je odabrati kvalitetan bicikl da bi vožnja bila udobna, sigurna i jedinstvena. Veliki je izbor modela MTB bicikala, namenjenih za vožnju po brdskim i planinskim neravnim terenima, gradskih bicikla namenjenih za vožnju po uređenim stazama i naravno dečijih bicikala bez pedala, sa pomoćnim točkićima, sa jednom kočnicom i mnogo drugih modela, koji zadovoljavaju sve potrebe, uzraste i brzine.

Sledeća na listi opreme za biciklizam je kaciga. Kaciga je važna i spada u zaštitnu opremu. Omogućava komfor i bezbednost, pri tom je prozračna i štiti od insekata. Dizajnirane su tako da se lako prilagođavaju svakom obimu glave.

Dodatna oprema

Biciklističke rukavice ne samo da štite ruke od povreda u sličaju pada, već ih konstantno štite u toku vožnje. Na isti način tretirajte i kvalitetne naočare za vožnju, ne kao neku vrstu hipsterskog detalja, već kao štitnike za vaše oči od prašine ili insekata.

Kada je odeća u pitanju, za početak vam je potrebna sasvim obična, ali udobna garderoba. Međutim, malo kasnije kada počnete da vozite duže i ozbiljnije  staze, shvatićete da su biciklistički šorcevi jako bitni za udobnost i zaštitu od žuljanja. Majice, jakne i čarape su izrađene od specijalnih materijala i prilagođene zahtevima ovog popularnog sporta.

Obuća za biciklizam najčešće podrazumeva posebne patike za biciklizam, koje su kompatibilne sa sistemom vezivanja na pedalama. Biciklistima koji koriste obične pedale, nisu potrebne patike koje su kompatibilne sa sistemom vezivanja. Biciklistička obuća je dostupna za brdski i za gradski model bicikla. Patike za biciklizam koje su namenjene za brdski biciklizam mogu se koristiti i za planinarenje, jer imaju čvrst đon koji odlično prianja i podlozi i pedalama. Obuća za biciklizam ima strukturu koja omogućava prenos sile sa nogu bicikliste na pogonski sklop. Postoje modeli koji se zakopčavaju kaiševima i pertlama, ali se u oba slučaja vodi računa o zaštiti i sigurnosti sistema vezivanja, udobnosti, maloj težini i kvalitetnim i izdržljivim materijalima.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...