Obuća za biciklizam

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

Biciklistička obuća

Biciklističke staze, u skoro svim sezonama, pozivaju bicikliste da im se pridruže. Svaki biciklista ima svog favorita. Osećaj kada se popnete na bicikl i spremate za polazak u novu pustolovinu je neopisiv, ako na to dodate idealne uslove poput lepog vremena i prijatne prirode, osećaj postaje neprocenljiv.

Biciklistička obuća

U važnu biciklističku opremu spadaju posebne biciklističke patike, poput onih koje su kompatibilne sa sistemom vezivanja na pedalama. Ovi modeli su dostupni i za brdski i za gradski model bicikla. Međutim, mnogi biciklisti koriste obične pedale. To znači da im nisu potrebne patike koje su kompatibilne sa sistemima vezivanja, ali istovremeno njihova obuća mora biti prilagođena biciklizmu. Biciklističke cipele, koje su pogodne i za planinarenje i za brdski biciklizam, u većini slučajeva su opremljene relativno čvrstim đonom, koji omogućava dobro prianjanje na pedale.

Sa obzirom na to da je kod brdskog biciklizma često potrebno prošetati delom staze, biciklističke cipele su takođe opremljene profilisanim đonom, koji omogućava hodanje po šumskim i planinskim predelima.

Pored toga, struktura biciklističkih cipela je prilično kompaktna, omogućava efikasan prenos sila sa nogu bicikliste na pogonski sklop. Postoje varijacije koje se zakopčavaju kaiševima i pertlama. U slučaju poslednjeg, cipele su često opremljene dodatnim kaišem koji pričvršćuje pertle, kako bi se sprečilo njihovo olabavljivanje.

U okviru web prodavnice Intersport postoji i prodavnica bicikala, koja pored biciklističke opreme nudi i visokokvalitetne cipele renomiranih proizvođača.

Ako želite da uštedite pri kupovini, pratite ponude i popuste na obuću.

Idealno vreme i utabane staze znače samo jedno, brzo na bicikl!

Učitavanje...