Obuća za fitnes

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  

18 Proizvoda

24   60  

FITNES KAO IMPERATIV ZDRAVOG ŽIVOTA

Svima nam je zdravlje na prvom mestu, ali ne obaziremo se svakodnevno mnogo na zdrav zivot. Nismo uvek u stanju da vodimo računa o tome šta jedemo, koliko vode pijemo, koliko spavamo i koliko treniramo. Tek kada počnemo da se osećamo loše, malaksalo, kada nabacimo koji kilogram i shvatimo da nam to smeta, počinjemo da shvatamo da fizička aktivnost nije nešto bez čega se može. Nemojte dozvoliti da živite u telu o kome ne vodite računa. Nemojte se opuštati i stvari prepuštati slučaju. Iskoristite sve mogućnosti koje imate i radite na sebi.

Redovna fizička aktivnost obezbediće vam više energije, bolji i kvalitetniji san i smanjiti rizik za mnoge bolesti. Najvažniji je vaš dobar osećaj u sopstvenom telu. Redovnim vežbanjem jača se srčani mišić, to dobro znaju muškarci i žene kojima fitnes, trening i joga nisu samo fizičke aktivnosti u kojima uživaju, već imperativ za očuvanje dobrog zdravlja.

Treninzi mogu biti različiti, a njihova razlika se ogleda u različitom intenzitetu, kao i načinu izvođenja vežbi. Oprema koja se koristi prilikom treniranja je prilagođena i namenjena za svaku aktivnost posebno. Najvažnije je odabrati adekvatnu i kvalitetnu obuću za fitnes. Za treniranje u zatvorenom prostoru koristi se obuća za dvoranu, koja ima specijalno dizajniran đon, koji omogućava odlično prianjanje na glatke površine i koji sprečava klizanje. Obuća za trčanje je namenjena za treniranje na otvorenom, pa su patike za trening dizajnirane da odgovaraju različitim podlogama i vremenskim uslovima. Mogu se naći patike koje imaju vodootpornu membranu GoreTex, koja omogućava suva stopala u vlažnim uslovima. Dobre karakteristike patika za trening omogućavaju udobnost i komfor i kada uslovi nisu idealni. Obuća za dvoranu je najčešće lagana, elastična i prozračna. Za dinamiku pokreta prilikom aktivnosti, dobre patike za fitnes treba da omoguće podršku, zaštitu i stabilnost stopala. Dobar izbor obuće za fitnes je način da se spreče neželjene povrede, omogući ostvarenje ciljeva treniranja uz uživanje, komfor i udobnost. Najpoznatiji sportski brendovi kvalitetnih i moderno dizajniranih patika za fitnes su Nike, adidas, Puma i mnogi drugi. Njihove patike se rado nose ne samo prilikom treniranja, već i u slobodno vreme.

Za dobar i efikasan trening, važno je uložiti maksimum, a odeća namenjena za trening tome mnogo doprinosi. Kvalitetne trenerke za muškarce i žene su izrađene od tehnički naprednih materijala, koji su elastični, prozračni, eliminišu znoj i brzo se suše. Odeća je uvek krojena udobno, da omogući slobodu pokreta. Trenerke i odeća za fitnes imaju moderan i atraktivan sportski dizajn i inspiracija su za svakodnevne fizičke aktivnosti.  

Savesnim, dobrim i odgovornim odnosom prema svom telu činimo uslugu sebi, a ono će nam višestruko vratiti kada nam to bude bilo najpotrebnije.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme, obuće i odeće za fitnes, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...