Obuća za fitnes

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

FITNES KAO IMPERATIV ZDRAVOG ŽIVOTA

Svima nam je zdravlje na prvom mestu, ali ne obaziremo se svakodnevno mnogo na zdrav zivot. Nismo uvek u stanju da vodimo računa o tome šta jedemo, koliko vode pijemo, koliko spavamo i koliko treniramo. Tek kada počnemo da se osećamo loše, malaksalo, kada nabacimo koji kilogram i shvatimo da nam to smeta, počinjemo da shvatamo da fizička aktivnost nije nešto bez čega se može. Nemojte dozvoliti da živite u telu o kome ne vodite računa. Nemojte se opuštati i stvari prepuštati slučaju. Iskoristite sve mogućnosti koje imate i radite na sebi.

Redovna fizička aktivnost obezbediće vam više energije, bolji i kvalitetniji san i smanjiti rizik za mnoge bolesti. Najvažniji je vaš dobar osećaj u sopstvenom telu. Redovnim vežbanjem jača se srčani mišić, to dobro znaju muškarci i žene kojima fitnes, trening i joga nisu samo fizičke aktivnosti u kojima uživaju, već imperativ za očuvanje dobrog zdravlja.

Treninzi mogu biti različiti, a njihova razlika se ogleda u različitom intenzitetu, kao i načinu izvođenja vežbi. Oprema koja se koristi prilikom treniranja je prilagođena i namenjena za svaku aktivnost posebno. Najvažnije je odabrati adekvatnu i kvalitetnu obuću za fitnes. Za treniranje u zatvorenom prostoru koristi se obuća za dvoranu, koja ima specijalno dizajniran đon, koji omogućava odlično prianjanje na glatke površine i koji sprečava klizanje. Obuća za trčanje je namenjena za treniranje na otvorenom, pa su patike za trening dizajnirane da odgovaraju različitim podlogama i vremenskim uslovima. Mogu se naći patike koje imaju vodootpornu membranu GoreTex, koja omogućava suva stopala u vlažnim uslovima. Dobre karakteristike patika za trening omogućavaju udobnost i komfor i kada uslovi nisu idealni. Obuća za dvoranu je najčešće lagana, elastična i prozračna. Za dinamiku pokreta prilikom aktivnosti, dobre patike za fitnes treba da omoguće podršku, zaštitu i stabilnost stopala. Dobar izbor obuće za fitnes je način da se spreče neželjene povrede, omogući ostvarenje ciljeva treniranja uz uživanje, komfor i udobnost. Najpoznatiji sportski brendovi kvalitetnih i moderno dizajniranih patika za fitnes su Nike, adidas, Puma i mnogi drugi. Njihove patike se rado nose ne samo prilikom treniranja, već i u slobodno vreme.

Za dobar i efikasan trening, važno je uložiti maksimum, a odeća namenjena za trening tome mnogo doprinosi. Kvalitetne trenerke za muškarce i žene su izrađene od tehnički naprednih materijala, koji su elastični, prozračni, eliminišu znoj i brzo se suše. Odeća je uvek krojena udobno, da omogući slobodu pokreta. Trenerke i odeća za fitnes imaju moderan i atraktivan sportski dizajn i inspiracija su za svakodnevne fizičke aktivnosti.  

Savesnim, dobrim i odgovornim odnosom prema svom telu činimo uslugu sebi, a ono će nam višestruko vratiti kada nam to bude bilo najpotrebnije.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme, obuće i odeće za fitnes, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...
Hej, pri kupovini od preko 5.000 dinara, dobijate popust od 20% za proizvode po početnim cenama.