Obuća za fitnes

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  

Muške patike za fitnes

Vežbanjeu teretani uključuje fitnes, aerobik, borilačke veštine, zumbu, boot camp, crossfit i neke druge moderne forme koje konstantno dobijaju na popularnosti. Sve više ljubitelja sporta se opredeljuje za ovu vrstu fizičke aktivnosti. Ovakav trening je zanimljiv uglavnom zbog svojih svestranih pozitivnih efekata, a može se prilagoditi i poslu i drugim dnevnim obavezama.

Naravno, trening u teretani zahteva i malo drugačiju vrstu obuće i odjeće, a opšte je poznato da zaposleni u teretanama upućuju svoje vežbače da nose obuću koja je čista i isključivo namenjena za upotrebu u zatvorenom prostoru.

Fitnes obuća

Većina vodećih proizvođača sportske obuće nude posebno dizajnirane patike za fitnes. Fitnes patike poseduju đon koji omogućava dobru stabilnost, na primer, u vežbama koje sadrže puno skokova, promene tempa i položaja, a imaju I odlično prianjanje. Postoje I đonovi koji omogućavaju stopalima prirodnije kretanje, što posebno doprinosi na efikasnosti u cross fit vežbanju. Uz to, fitnes patike su izrađene od modernih materijala koji im pružaju malu težinu i adekvatnu prozračnost. Postoje i dublji modeli koji pružaju dodatnu podršku za članke. Neizostavna stavka je i dizajn koji vam dozvoljava da svoj stil iskažete i tokom sportskih aktivnosti. Fitnes patike su sjajni primeri modernog sportskog dizajna, a u kombinaciji sa atraktivnim kombinacijama boja, lako bi se uvrstile u bilo koju kolekciju odličnih primera dizajna koji su prikladni svakodnevnom nošenju.

Učitavanje...