Obuća za košarku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 42

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 42

Stranica
24   60  

U torbi svakog košarkaša su košarkaške patike

Neminovno je reći kada je ova sportska disciplina u pitanju, srpska košarka je zakon. Bodiroga, Đorđevic, Divac, Teodosić, Bogdanović, Jokić, samo su neka od legendarnih prezimena koja i dalje oblikuju srpsku košarku i doprinose njenom razvoju. Tokom različitih perioda imali smo zvučna imena koja su ohrabrivala decu i mlade da se bave ovim uzbudljivim, dinamičnim i univerzalno popularnim sportom. Zato su mnogi očevi, birajući sportske aktivnosti za svoga sina, rekli: Neka bude košarkaš!

Kvalitetne košarkaške patike

Za košarku nam ne treba mnogo - najvažnija je grupa prijatelja, teren, lopta i dobre patike. Kvalitetna košarkaška obuća jedan je od glavnih uslova za igranje košarke. Nekada je bilo pravilo da košarkaši igraju u dubokim patikama koje štite članke. I danas većina proizvođača još uvek nudi duboke i poluduboke modele. Međutim, tačno je da neki od najboljih igrača takođe igraju u plitkim patikama. Međutim, treba imati na umu da imaju već utrenirana stopala i da iza sebe imaju veliku košarkašku kilometražu. Veoma važna stavka kod svake košarkaške patike je đon, koji mora da omogući dobro prianjanje na glatke površine za igru. Jednako je važna i amortizacija, koja ublažava sile koje nastaju pri skokovima i pristajanju na tlo. Naravno, košarkaške patike takođe moraju ponuditi veliku bočnu stabilnost, jer je to jedini način da se prežive brzi startovi, dinamično i aktivno kretanje i nagli zastoji na terenu.

U web prodavnici Intersport naći ćete proizvode svetski poznatih brendova. Među popularnim modelima je mnogo onih koji su stvoreni u kombinaciji sa košarkaškim superzvezdama ili su opremljeni ključnim tehnologijama brenda:Jordan Superfly, Nike Kyrie, adidas Dame, Nike Hyperdunk, adidas Marquee Boost, Nike Zoom i mnogi drugi.

Učitavanje...