Obuća za odbojku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

7 Proizvoda

24   60  

7 Proizvoda

24   60  

UDOBNA OBUĆA ZA SPORT

Muškarci vode računa da imaju adekvatnu obuću za sportove kojima se bave, bez obzira da li se sportom bave rekreativno ili profesionalno. Uspeh u igri je jako važan. Do njega je nemoguće doći ukoliko, odeća i obuća nije udobna i u kvalitetu, koji omogućava olakšavanje i prijatnost prilikom aktivnosti.

Kada je odbojka u pitanju, najvažnija je obuća za odbojku, a ništa manje važna je i odeća. Odeća se najčešće sastoji od majice i šorca. Krojevi su razni, ali je materijal izrađen od kvalitetnih tehničkih materijala, koji se brzo suše i dobro eliminišu vlagu.

Patike koje se koriste za odbojku mogu imati različiti dizajn. Razlikuju se patike, koje imaju plitki dizajn od patika sa nešto dubljim dizajnom. U svakom slučaju je važno da pruže stabilnost i udobnost, prilikom igre. Svi poznati brendovi koji se bave proizvodnjom patika za odbojku, kao što su Mizuno i adidas, koriste najnovije tehnologije izrade đona, koje omogućavaju dinamičko ublažavanje i udobnost. Guma na đonu treba da bude veoma kvalitetna, kako bi omogućila maksimalan odziv i odlično prianjanje na podlogu. Elastičnost patike je važna i ona se postiže sa korišćenjem naprednih tehnologija, koje istovremeno pored elastičnosti obezbeđuju i stabilnost na unutrašnjoj podlozi, koja se koristi za igru. Da bi patika za odbojku bila prozračna, u njenom dizajnu je neizostavan mrežasti materijal “AirMesh”.

U treniranju odbojke, igrači vole da zaštite svoja kolena, pa biraju štitnike, koji će im to omogućiti.

Osim patika za odbojku i lopta za odbojku je dizajnirana sa posebnom pažnjom.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetne muške opreme za odbojku, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...