Obuća za rukomet

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

11 Proizvoda

24   60  

11 Proizvoda

24   60  

KVALITETNA OBUĆA ZA RUKOMET

Rukomet je ekipni sport koji se igra sa loptom i muškarci obožavaju da ga igraju ili bar gledaju. Moderni rukomet se obično igra u zatvorenim dvoranama, dok na otvorenom postoje varijante u oblicima velikog rukometa, kao i rukometa na pesku. Igra je veoma brza i uključuje kontakt telom, a golovi se postižu veoma često. Da bi se postigli dobri rezultati u igri, obuća za rukomet treba da bude kvalitetna i adekvatna.

Patike koje se koriste za rukomet mogu imati različiti dizajn. Razlikuju se modeli patika sa plićim ili dubljim dizajnom. U oba slučaja je važno da pruže stabilnost i udobnost, prilikom igre. Poznati brendovi koji u svom asortimanu nude i patike za rukomet, kao što su Mizuno, adidas, Asics, Nike, Hummel i mnogi drugi, koriste najnovije tehnologije izrade đona, koje omogućavaju dinamičko ublažavanje i udobnost. Guma na đonu treba da bude veoma kvalitetna, kako bi omogućila maksimalan odziv i odlično prianjanje na podlogu. Elastičnost patike je važna i ona se postiže sa korišćenjem naprednih tehnologija, koje istovremeno pored elastičnosti obezbeđuju i stabilnost na unutrašnjoj podlozi, koja se koristi za igru. Da bi patika za rukomet bila prozračna, u njenom dizajnu je neizostavan mrežasti materijal “AirMesh”.

U treniranju rukometa, igrači vole da zaštite svoja kolena, pa biraju štitnike, koji će im to omogućiti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman patika za rukomet, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...