Obuća za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

21 Proizvoda

24   60  

21 Proizvoda

24   60  

OPREMA ZA TENIS

Tenis je oduvek bio prestižan i moderan sport. Muškarci i žene ga mogu igrati bez obzira na godine. To je sport koji nas uči da rešavamo probleme, budemo fokusirani i držimo emocije pod kontrolom. Igra se na različitim površinama i sa različitim protivnicima. Svaki pokret predstavlja novi izazov i može se igrati na način kako želite. Razvija kreativnost, optimizam i samopoštovanje.

Različiti vremenski uslovi i tereni za igru uslovljavaju kvalitetnu opremu za tenis. Velika pažnja se posvećuje odabiru obuće za tenis, jer su kvalitetne patike za tenis uslov za dobru igru. Ništa manje važan je i odabir reketa. Reketi za tenis se razlikuju po veličini, težini i nameni treniranja. Oprema za rekreativno igranje tenisa dozvoljava malo manji kvalitet i performanse.

Patike za tenis su često dizajnirane za igranje na svim terenima. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji omogućavaju odličnu potporu i stabilnost. Đon je udoban i omogućava odličnu amortizaciju. Da bi patike bile udobne, potrebno je da budu elastične i da imaju malu težinu. Sve ove performanse možete naći u modelima poznatih brendova, kao što su: adidas i Nike, a izdvajaju se modeli kao što je adidas Court Control, ili Nike Court Lite, koji u svakoj novoj sezoni nadograde svoj dizajn i kvalitet korišćenjem najnovijih naprednih tehnologija.

Modeli patika za tenis se razlikuju po svom dizajnu i materijalu izrade. Neki modeli su postali legendarni i toliko popularni da su inspirisali svojim dizajnom mnoge modele patika za slobodno vreme.

Wilson loptice za tenis su nezamenljiv deo opreme za tenis, bilo da ste rekreativci ili trenirate.

Da bi se sva oprema za tenis lako i jednostavno prenosila, u ponudi se mogu naći torbe, koje su namenjene za nošenje jednog ili više reketa.

 Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman obuće i opreme za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...