Obuća za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 139

24   60  

Proizvodi 1-24 od 139

24   60  

Muške patike za trčanje

Trčanje je jedan od fenomena savremenog sveta. U poslednje tri decenije postiglo je neverovatan procvat. Naravno, shodno potrebama sporta razvijaju se adekvatne patike za tu disciplinu. Svake godine, svi vodeći svetski proizvođači uvode mnoge nove tehnologije, modele i varijante. Na raspolaganju su patike za sve vrste stopala. Bez obzira na to da li ste pronator, supinator, ili ipak imate neutralni luk stopala, sigurno postoji idealan model patika za vas.

Urbani fenomen

Muške patike za trčanje su postale važan komad odevnog izgleda. Retko je pronaći osobu koja nema jedan par patika za trčanje u svojoj kolekciji. Među najpopularnijim su svakako Nike patike za trčanje, koje su evoluirale u pravi urbani mit. Isto se odnosi i na brend adidas, čije patike predstavljaju klasu za sebe. Trkačke patike Solomon jedne su od najboljih za trčanje po šumskim i planinskim stazama, a patike za trčanje Mizuno poznate su po svom tipičnom japanskom inženjerskom dizajnu.

 

Patike za različite površine

Naravno, patike se razlikuju i u odnosu na podlogu, na kojoj ćemo ih koristiti. Muške patike za trčanje na asfaltu ili traci za trčanje imaju glađi đon, izrađen od visokokvalitetne gume koja pruža optimalno prianjanje na glatke površine. Sušta suprotnost su trail patike, koje imaju profilisaniji đon, pa je njihov dizajn robusniji i izdržljiviji. U web prodavnici Intersport ima mnogo modela poznatih brendova koje možete pretražiti i pronaći adekvatan par patika za  trčanje.

 

Učitavanje...