Muške patike za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 230

24   60  

Proizvodi 1-24 od 230

24   60  

DOBAR IZBOR OBUĆE ZA TRČANJE

Trčanje je jedan od fenomena savremenog sveta. U suštini, to je vrlo prirodan i jednostavan sport. Sport za ceo život, za svakoga i može se trčati bilo gde i bilo kada. Neko voli da trči u društvu, nekom najviše prija da trči sam, a postoje i klubovi koji se bave trčanjem. One najupornije ne zaustavljaju čak ni ekstremni vremenski uslovi. U poslednje tri decenije trčanje je postiglo neverovatanu ekspanziju. Sa popularnošću trčanja kao sporta, razvijaju se i unapređuju patike za trčanje, kao i ostala potrebna oprema i odeća.  Svake godine, svi vodeći svjetski proizvođači među kojima su najpoznatiji: Nike, adidas, Asics, Mizuno i drugi, uvode mnoge nove tehnologije, modele i varijante.

Veliki je izbor patika za trčanje i one se razlikuju i biraju prema telesnoj težini, udaljenosti koja se najčešće trči, podlozi za trčanje, nivou znanja o trčanju, a na kraju i prema polu.

Telesna težina je važan kriterijum prilikom izbora patika, jer je trkačima sa većom telesnom težinom potrebna bolje postavljena patika. Muškarci vole udobne patike, koje će im omogućiti udobnost i uživanje prilikom trčanja i zato je često njihov izbor adidas Ultra Boost patika, koju je adidas proglasio najboljom trkačkom patikom ikad napravljenom. Sa Boost tehnologijom, stvorena je neverovatna priča sa novim đonom, koji ima najbolji povrat energije, od svih ostalih tehnologija na tržištu. Malo po malo je adidas širio lepezu patika u koje je ugradio ovu tehnologiju, da bi Ultra Boost postao prva patika koja u đonu ima isključivo Boost, bez dodataka EVA (klasične) pene. Osećaj pri koračanju u adidas Ultra Boost patici je stvarno nešto novo, vrhunski osećaj mekoće, amortizacije i odbijanja od podloge. Rekreativcima čija tehnika trčanja ima po koji nedostatak, potrebno je više podrške i za njih je Boost tehnologija idealna.

Udaljenost koja se obično trči je važan podatak pri izboru patika. Za trčanje do 10 kilometara možemo odabrati manje postavljene patike. Što je duža udaljenost, potrebnija je dodatna podrška, jer su noge sa svakim pretrčanim kilometrom umornije. Nike je brend koji je izbacio novu generaciju legendarnih Nike Air Zoom patika za trčanje, koje impresioniraju trkače na duže staze. Izrađene su od veoma kvalitetnih materijala, koji odlično prianjaju stopalu i omogućavaju potrebnu stabilnost. Donji deo đona odlično prianja na različite podloge. Legendarne Nike Zoom patike imaju izuzetno atraktivne nove modele, među kojima se izdvajaju Nike Air Zoom Pegasus I Nike Zoom Fly. To su vrhunske trkačke patike za muškarce, koje će sa svakim dodatnim kilometrom, omogućiti obilje energije i podrške, za uspešno dostizanje cilja. Nemoguće je ne pomenuti Asics brend, koji je sinonim za kvalitet i koji u svom velikom asortimanu patika za trčanje ima vrhunske modele patika, koji su namenjeni za profesionalne trkače i rekreativce.

Većina modela patika za trčanje je dostupna u muškim i ženskim verzijama, koje se ne razlikuju samo po raspoloživim bojama i veličinama. Ženski modeli su nešto lakši i mekši u odnosu na patike za muškarce.

Pored kvalitetnih patika, važna je i odgovarajuća odeća za trčanje. Da bi odeća bila kvalitetna treba da je izrađena od tehničkih materijala, koji omogućavaju prozračnost, eliminisanje znoja, elastičnost i brzo sušenje. Krojevi treba da omoguće slobodu kretanja i udobnost.

Dobar izbor odeće i patika za trčanje omogućava postizanje maksimalnih rezultata i uživanje u toku aktivnosti.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman patika za trčanje, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...