Slobodno vreme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 126

24   60  

Proizvodi 1-24 od 126

24   60  

OBUĆA ZA SLOBODNO VREME

Obuća za slobodno vreme dozvoljava najrazličitiji dizajn. Poznati svetski brendovi se utrkuju u osmišljavanju što modernijih i atraktivnijih modela patika za slobodno vreme. U kolekcijama koje su namenjene za žene, preovladavaju modeli koji su atraktivni i provociraju svojim izgledom. Za muškarce se vodi računa i o svima koji vole klasičan sportski dizajn. U kolekcijama za muškarce ima mnogo modela koji u svom dizajnu imaju svedene linije i boje, koje prate sportski stil i odlično se uklapaju sa svim stilovima odevanja. Zastupljeni su i modeli koji su veoma atraktivnog i modernog dizajna, sa smelim kombinacijama boja, namenjeni za sve koji žele da se istaknu.

Pored dizajna koji je presudan u odabiru obuće za slobodno vreme i kvalitet ne zaostaje. U izradi se koriste materijali koji omogućavaju dobru prozračnost patike. U izradi se često koristi prava koža ili se kombinuje sa antilopom. Za maksimalnu udobnost patike se izrađuju od kvalitetnog i elastičnog mrežastog materijala, sa dizajnom takozvane čarape.  Vodi se računa da đon bude kvalitetan i da je udoban za nošenje. Guma je kvalitetna i odlično prianja na različite površine.

Za hladno vreme, najvažnije je omogućiti suva i topla stopala. To se postiže sa kvalitetnim vodootpornim materijalima, koji koriste Gore tex tehnologiju. Vremenske nepogode kao što su kiša ili sneg ne treba da ograničavaju šetnje ili mnoge druge aktivnosti. Uz adekvatnu obuću, koja koristi Gore tex tehnologiju, kiša i sneg nisu prepreka za udobnost i toplinu prilikom šetnje ili planinarenja.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetne muške obuće za slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...