Različite zimske cipele

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

11 Proizvoda

24   60  

11 Proizvoda

24   60  

OBUĆA ZA ZIMU

Muškarci veliku pažnju pridaju kvalitetnoj I udobnoj obući, bilo da je namenjena za slobodno vreme ili za sportske aktivnosti. U zimskom periodu, stara narodna izreka: “Cipela glavu čuva, a kapa je krasi”, dokazuje da je zaista tako. Dobra I kvalitetna obuća doprinosi da stopala budu suva I topla I u najhladnijim danima I na taj način se pored komfora I prijatnog osećaja, doprinosi I dobrom zdravlju. Svakako da je bitno odabrati I adekvatnu odeću za zimu. Muški duksevi su idealni u kombinaciji sa kvalitetnom I toplom jaknom. Najtoplije jakne su izrađene od vodootpornog materijala I imaju kvalitetno punjenje, sa guščijim perjem.

Dizajn muških zimskih cipela je veoma različit I zavisi od njihove namene. Razlikuju se muške cipele za zimu, koje se nose prilikom kratkih šetnji gradom ili u slobodno vreme, od onih koje su namenjene za planinarenje I duži boravak u prirodi.

Svetski poznati brendovi u svojoj ponudi imaju veliki asortiman različitih zimskih cipela. Za udobne šetnje gradom odlične su Nike zimske patike, koje imaju poluduboki dizajn, kvalitetan material izrade I moderan sportski izgled, koji se uklapa sa svim stilovima odevanja. Vodi se računa o kvalitetu đona, pa je Continental guma odličan izbor za udobnost I dobro prianjanje na površinama koje su vlažne. Da bi đon bio još udobaniji, muške zimske cipele imaju Eva uložak. Najkvalitetnije muške zimske cipele su izrađene od kože ili od kvalitetnih vodootpornih materijala.  

Zimske cipele za planinarenje, su opremljene sa najnovijim tehnologijama, koje omogućavaju udobnost, zaštitu I kvalitet. Brendovi kao što je adidas, McKinley, Merrel, Salomon I mnogi drugi, koriste napredne tehnologije I za svaku zimsku sezonu nadograđuju kvalitet muških cipela za planinarenje. Njihov dizajn je moćan, mogu biti duboke, poluduboke ili plitke. Izrađene su od vodoopornih materijala, sa Gore tex membranom, koja omogućava da su stopala uvek suva. Materijal je kvalitetan, izdržljiv I otporan na habanje I spoljnja oštećenja. Vezivanje je lako I pouzdano, a deo oko zgloba je posebno dizajniran da pruži zaštitu I potporu. Đon za zimske cipele mora biti kvalitetan, a oznaka Vibram đon to I garantuje. Poželjno je da guma od koje je đon izrađen bude elastična I lagana I da ne kliza. Dizajn đona je prilagođen za dobro prianjanje na različitim površinama I po različitom vremenu. Za najhladnije zimske dane, dobro će doći postavljene muške cipele. Unutrašnjost može biti obložena prirodnim ili veštačkim krznom.

Kao I odeća I zimska obuća treba da zadovolji važne tri karakteristike, da bude prozračna, topla I lagana.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman muških cipela za zimu, namenjenih za slobodno vreme ili za mnoge aktivnosti u prirodi, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

 

Učitavanje...