Aktivni veš

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 151

24   60  

Proizvodi 1-24 od 151

24   60  

AKTIVNI VEŠ ZA MUŠKARCE

Muškarci koji vode aktivan život, znaju koliko je važno imati kvalitetan I moderan muški donji veš. Poznati brendovi se trude da što živopisnije dizajniraju muški donji veš, kako bi išli u korak sa modom, koja je sve smelija I atraktivnija. Muškarci koji u odabiru odeće prvenstvo daju klasičnom stilu, često su veoma opušteni kada biraju donji veš I prednost daju atraktivnom, smelom I modernom dizajnu. Za muški donji veš, koji je namenjen za svakodnevnu upotrebu, biraju se kvalitetni prirodni materijali, koji su elastični i prijatni na dodir. Poznati brendovi u svojoj ponudi imaju veliki izbor modela I dezena. Nike je možda prepoznatljiv po odličnoj obući, ali Nike bokserice su obavezne u svakom muškom garderoberu, ne samo zbog dobrog dizajna, nego I vrhunskog kvaliteta. 

Kada su sportske aktivnosti u pitanju, očekivanja od aktivnog veša su mnogo veća. Kvalitetan aktivni veš za muškarce, podrazumeva da je izrađen od tehnološki naprednih materijala, koji odlično prianjaju telu, udobni su I ne ograničavaju slobodu pokreta. Materijali omogućavaju dobru prozračnost I doprinose da je telo uvek suvo, što je izuzetno važno prilikom intenzivnih treninga. Za neke zimske aktivnosti kao što je skijanje ili planinarenje, aktivni veš je idealan jer je prozračan I održava telesnu toplinu. Aktivni veš je ne samo udoban I komforan za nošenje, već je I veoma praktičan I funkcionalan. Jednostavno je održavanje, jer se materijali brzo suše.

Sa kvalitetnim aktivnim vešom I adekvatnom obućom, kao što je adidas obuća za zimu, skijaši, planinari I svi oni koji vole da borave u prirodi, imaće prijatan osećaj udobnosti, komfora I topline I u najhladnijim danima.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman aktivnog veša za muškarce, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...