Dresovi-komplet

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

12 Proizvoda

24   60  

12 Proizvoda

24   60  

KOMPLET MUŠKIH DRESOVA ZA JOŠ BOLJI FUDBAL

Koliko je fudbal planetarno popularan sport, dokazuje i velika ponuda odeće i obuće za fudbal svih svetski poznatih sportskih brendova, kao što je adidas, Nike, Joma i mnogi drugi. Odeća koja se nosi prilikom treniranja ili igranja utakmica se sastoji od kompleta, koji se sastoji od majice sa kratkim rukavima ili dresa i šorca za fudbal.

Svake godine za fudbalsku sezonu za svaki fudbalski tim se kreiraju dresovi koji će se nositi prilikom zvaničnih utakmica i svih drugih utakmica, kao i za redovne treninge. Dresovi su ukrašeni sa amblemom, grbom i drugim detaljima koji predstavljaju popularne fudbalske klubove. Dresovi i kompleti za fudbal su izrađeni od prvoklasnih materijala, koji su tehnološki napredni i omogućavaju elastičnost, udobnost i prozračnost. Materijali su mekani i udobni, brzo se suše, eliminišu znoj i otklanjaju neprijatne mirise. Isti kvalitet materijala se podrazumeva i za dresove koji su u ponudi za rekreativno igranje fudbala. Oni su često dizajnirani sa potpisima svetski poznatih i priznatih fudbalera, sa ciljem da stimulišu rekreativce na što bolje rezultate u treniranju.     

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman dresova i kompleta za fudbal, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...