Košulje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

10 Proizvoda

24   60  

10 Proizvoda

24   60  

MUŠKE KOŠULJE

Najupečatljiviji komad muške odeće i sinonim za mušku modu je svakako dobra muška košulja. Nekada je bilo nezamislivo da muškarci ne nose košulje, bez obzira na posao i aktivnosti kojima su se bavili. Sa razvojem i velikom prisutnošću sporta u svakodnevnom životu i muška moda je polako počela da prihvata opušteniji stil odevanja. Košulje su dobile alternativu sa majicama i duksevima, koji su sve više bili zastupljeni i van sportskih aktivnosti. Na taj način je i dizajn muške košulje evoluirao, pa danas svi svetski poznati brendovi za sportsku modu u svom asortimanu imaju i muške košulje, koje imaju sportski dizajn i odlično se kombinuju sa ostalom sportskom odećom. Izrađene su od kvalitetnih materijala, koji mogu biti veoma topli i mekani i idealni za hladnije vreme. U kombinaciji sa modernom i toplom jaknom, niske temparature neće sprečiti prijatan boravak u prirodi ili šetnje gradom.

Za leto su namenjene košulje sa atraktivnim i smelim dezenima, koje su izrađene od laganih i prijatnih materijala, koji su prozračni, brzo se suše i dobro eliminišu znoj. Mlada populacija, koja prati urbani gradski stil odevanja, voli da kombinuje muške košulje sa atraktivno štampanim majicama, ili da kombinuje različite dezene majice i košulje i na taj način predstavljaju svoju osobenost i originalnost.

Bilo da se radi o klasičnoj i elegantnoj košulji ili muškoj košulji sportskog dizajna, ona će uvek biti u trendu, kao sinonim muške mode.    

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman muških košulja, koje su namenjene za sportske ili slobodne aktivnosti, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...