Šortsevi za kupanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

9 Proizvoda

24   60  

9 Proizvoda

24   60  

UDOBNA LETNJA ODEĆA ZA MUŠKARCE

Prvi letnji sunčani dani, unesu radost u svakodnevne aktivnosti. Sve je tako veselo, opušteno i razigrano. Garderoba uspešno prati taj letnji trend i prilagođava se. Muškarci pantalone sve više menjaju za bermude i koriste svaki slobodan trenutak da iz udobnih patika pređu u još udobnije japanke.  Dizajn majica i letnjih košulja motiviše na dobro raspoloženje. Osećaj sreće i zadovoljstva je najveći kada smo u toplim danima blizu vode. Nije važno da li je to vreme provedeno na moru, jezeru ili bazenu. Uvek je dobar ambijent povezan sa dobrom muzikom i garderobom u kojoj se svi osećaju udobno. Najudobnija odeća za muškarce je svakako šorc, koji ima svestranu upotrebu i namenu. Za mnoge dnevne aktivnosti duži šorc sa majicom i patikama, je odličan izbor. U toj kombinaciji muškarci se osećaju prijatno, jer pruža komfor i udobnost. Bez šorca se ne ide ni na kupanje. Klasični kupaći kostimi su zamenjeni za najrazličitije modele šorceva za kupanje.

Muški šorcevi za kupanje mogu imati duži ili kraći kroj, mogu da prianjaju telu ili da budu široko krojeni. Dizajn je izuzetno raznolik, sa džepovima koji ih ukrašavaju, ali koji su i veoma praktični, za čuvanje neophodnih ličnih stvari. Važno je da pojas bude udoban i elastičan i da se može individualno podešavati, kako bi odlično prianjao telu. Šorcevi za kupanje najčešće imaju unutrašnju postavu od kvalitetnog i mrežastog materijala, koja pruža udobnost i podršku. Dezeni su najrazličitiji od jednobojnih, preko šarenih, cvetnih, do dezena sa modernom štampom i smelim dizajnom. Šorcevi za kupanje su izrađeni od kvalitetnih i elastičnih materijala, koji su prozračni, brzo se suše i veoma su prijatni na dodir.

Za sve one koji osim kupanja vole i ronjenje, mogu da se obezbede sa kvalitetnim odelom za plivanje i uvere da je kvalitet, funkcionalnost i udobnost, garancija uživanja u svim aktivnostima.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman šorceva za kupanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...