Bermude

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Odeća za muškarce

Slobodnog vremena je sve manje, pa ga treba maksimalno iskoristiti. Važno je biti dobro obučen, jer na efikasno provedeno slobodno vreme utiče i odeća koju nosimo. Ovo je posebno važno kada provodimo vreme u intenzivnim aktivnostima. Najbitnija odeća za muškarce, bilo da se bave sportom ili uživaju u slobodnom vremenu su pantalone, a u letnjoj sezoni  njih neprikosloveno menjaju bermude. Muškarci dobro znaju da sportska odeća mora biti izrađena od prozračnih materijala koji dobro cirkulišu vazduh, upijaju znoj, izdržljivi su i dugotrajni.

Bermude kao siguran izbor za udobnost i stil

Za muške bermude izbor materijala je veoma značajan. Da bi bile prijatne za nošenje u periodu kada su temperature letnje, neophodno je da su izrađene od prozračnog I mekanog materijala. Materijali najčešće imaju tehnologiju izrade,  koju karakteriše da se brzo suše I dobro eliminišu vlagu tela.

Kada je dizajn bermuda u pitanju, muške bermude po svom atraktivnom dezenu ne zaostaju mnogo od atraktivnih dezena na koje smo navikli, kada je ženska moda u pitanju. Zastupljene su jake I upadljive boje, cvetni dezeni I moderna štampa koja privlači pažnju, bilo da ste na plaži, šetalištu, gradu ili teretani. Nisu zaboravljeni ni oni koji vole svedeniji pristup, svaki brend u ponudi ima I jednobojne I  klasične dezene.

Muškarci mogu imati različit ukus kada je dezen u pitanju, jer bermude vole da nose i mladi i oni koji to nisu, ali se tako osećaju i cene udobnost pre svega, ali će se svi do jednog složiti da je dobar i udoban kroj imperativ. Svi najpoznatiji brendovi koji se bave prodajom sportske odeće, kao što su: Nike, adidas, Puma, Mckinley, Reebok, Energetics i mnogi drugi u svom asortimanu imaju šorceve i bermude koji su izrađeni od mekanog i prozračnog materijala, koji odlično prianja telu i dizajnirani su da omogućavaju slobodu pokreta.

Asortiman modela je raznolik i prilagođen je nameni artikla, koji može biti za sportske aktivnosti i trening u zatvorenom prostoru ili prirodi ili za uživanje u slobodnom vremenu. Dužine modela variraju od najkraćih do dužih. Pojas je najčešće elastičan i može se podešavati za maksimalno prilagođavanje obima. Mnogi modeli bermuda imaju džepove koji su veoma praktični za odlaganje sitnih, ličnih stvari, koje je neophodno imati uvek pri ruci. Za planinarenje, bermude sa džepovima imaju i svestranu namenu, pa su džepovi većih dimenzija, zatvaraju se sa rajsferšlusom i veoma su praktični jer ih ima više. Sve su to mali detalji koji su od izuzetnog značaja, kako bi svaka aktivnost bila maksimalno prijatna i kako bi uživanje u toku aktivnosti bilo što veće. Uostalom, to i jeste cilj svih poznatih sportskih brendova prilikom kreiranja odeće.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman muških pantalona, bermuda i šorceva, svakako je nezaobilazno mesto Intersportova prodavnica, koju možete posetiti u mnogim gradovima širom Srbije ili možete posetiti njenu web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna i moderna, a pristupačne cene, načini plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...