Muške helanke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 48

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 48

Stranica
24   60  

Muške helanke su sastavni deo sportske odeće

Uobičajeno je da muškarci za sportske aktivnosti I slobodno vreme koriste pantalone, donji deo trenerke, šorceve, ali za ozbiljne, posvećene I aktivne sportiste, helanke za trening su neprikoslovene. Davno je prošlo vreme kada su se samo žene mogle videti u helankama. Danas sve više muškaraca koji se rekreativno bave sportom, nosi helanke za trčanje ili kratke biciklističke helanke za opuštenu porodičnu vožnju biciklom. Za one koji se ozbiljno I posvećeno bave sportom, helanke su sinonim za udobnost I maksimalnu slobodu kretanja.

Dizajn I materijali

Muške helanke za trčanje imaju aerodinamičan dizajn, ističu figuru tela I izrađene su od elastičnog I kvalitetnog materijala, koji je prozračan I dobro eliminiše vlagu. Pojas je poželjno da bude visok I elastičan I da ima mogućnost individualnog podešavanja, za maksimalno prianjanje I udobnost prilikom nošenja u toku aktivnosti. Da bi helanke bile što funkcionalnije, opremljene su malim skrivenim džepovima za sitne stvari I džepovima sa rajsferšlusom. Obično su predviđena mesta gde se može staviti telefon I slušati muzika dok se trenira. Za sigurnost kada je smanjena vidljivost, zaduženi su reflektujući detalji I elementi. Da bi se helanke za trčanje lakše oblačile ubačeni su prorezi sa rajsferšlusom u delu zgloba.

Biciklističke helanke se ne razlikuju mnogo od helanki za trčanje. U letnjem periodu se nose kratke helanke za trčanje I kratke biciklističke helanke, jer pružaju veću udobnost u periodu kada su temperature visoke. Za treniranje po hladnijem vremenu, su namenjene helanke koje su postavljene sa prijatnim I mekanim, flis materijalom, koji pruža dodatnu toplotu I udobnost. U tom periodu se helanke odlično kombinuju sa duksevima I toplijim gornjim delovima trenerke.

Po svojoj funkcionalnosti su poznate I helanke za fudbal I košarkaške helanke, zapravo svaki šorc za fudbal ili košarku obavezno sadrži sa unutrašnje strane, postavu, mrežicu ili helanke. Sportisti znaju koliko je to važno za opušteno I sigurno kretanje po terenu.

Iako se svaki muškarac noseći helanke ističe u pozitivnom smislu, mnogi od njih biraju I helanke sa atraktivnim bojama, koje su upadljive i jarke, a često I sa vrlo modernom štampom po delovima ili celoj površini helanki. Samopouzdanje je muškarcima važno, a ono se upravo dokazuje sa modernim I smelim  izborom I nošenjem helanki za treniranje. 

Svi najpoznatiji sportski brendovi kao što su adidas, Nike, Asics, Puma, Energetics, Russell Athletic, Under Armour, Reebok I mnogi drugi se danas utrkuju da u svojim kolekcijama imaju što moćnije I tehnološki napredne muške helanke.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih muških helanki, namenjenih za mnoge sportove, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...