Prsluci

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 28

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 28

Stranica
24   60  

SVESTRANI KOMAD MUŠKE ODEĆE – PRSLUK

Do današnjih dana je pojam elegancije u muškoj modi, kvalitetno i dobro skrojeno muško odelo. Odelo može biti kreirano iz dva ili tri dela. Osnovnu verziju odela čine pantalone i sako. Prsluci za odelo doprinose elegantnom izgledu odela i čine njegov treći i veoma bitan deo. Muški prsluk je dizajniran tako da odlično prianja muškoj figuri i ističe je. Osim elegantnog stila, prsluk može biti ekstravangantan, pri čemu se bitno razlikuje od odela, ali se sa njim odlično uklapa. Muški prsluci za košulje predstavljaju važan detalj, koji ih ukrašava i ističe, jednako kao i kravata. Može se reći da je prsluk veoma svestran deo muške odeće, jer osim elegantnog izdanja, može se koristiti za mnoge sportske i aktivnosti u slobodno vreme.

Nike prsluk muški je sportski i izrađen je od različitih materijala, koji zavise od namene korišćenja. Za trčanje, skijanje, planinarenje, pecanje i druge sportove koriste se materijali koji su lagani, mekani i prozračni. Prsluk može biti izrađen od materijala koji štite od vetra i hladnoće, a da su pri tom izuzetno prozračni i sprečavaju znojenje. Prsluk u prelaznom periodu može uspešno da zameni korišćenje jakne i da omogući udobnost i toplinu, kada duksevi sami po sebi više nisu dovoljni.

Za hladnije vreme namenjeni su Nike prsluci koji imaju kvalitetno punjenje, kapuljaču i zatvaraju se sa rajsferšlusom. Odlični su za sve situacije kada je važno ne ograničavati pokrete ruku, a istovremeno omogućiti toplinu i zaštitu. Da bi prsluk bio svestran i praktičan, uvek je dizajniran sa najmanje dva bočna džepa, a često i više od toga.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman muških Nike prsluka, koji su namenjeni za slobodno vreme ili fizičke aktivnosti, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...