Šortsevi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 242

24   60  

Proizvodi 1-24 od 242

24   60  

Muški šorc kao najudobniji komad muške odeće

U zavisnosti od doba godine, odeća se bitno razlikuje. Razlike u temperaturi određuju šta ćemo nositi leti ili zimi. Lakša odeća je namenjena za leto, dok je zimi potrebno obezbediti dodatnu toplotu.

Mušku odeću namenjenu za leto odlikuju lagani I prozračni materijali, prirodni materijali, materijali koji po svojoj tehnologiji izrade omogućavaju brzo sušenje I sprečavanje neprijatnih mirisa.

U najpopularniju mušku odeću za letnje vreme spada šorc. Kažemo I najizazovniji komad odeće, jer ističe I otkriva mušku figuru, tako da ga svi oni koji redovno treneraju  sa zadovoljstvom nose, bilo da su na treningu ili uživaju u slobodnom vremenu. Ukoliko se bavite sportom, šorc je obavezan I važan komad odeće. Njegov dizajn se mnogo razlikuje u zavisnosti od sporta za koji je namenjen. Tako je šorc za fudbal kraćeg kroja u odnosu na šorc za košarku. Šorc za trčanje je karakterističan, jer najčešće uključuje I helanke sa unutrašnje strane, koje prave prijatnu kompresiju mišića I doprinose prijatnom osećaju u toku aktivnosti. Treba pomenuti I šorc za planinarenje, koji da bi bio funkcionalan I praktičan ima poseban dizajn, sa dosta praktičnih džepova I karakteriše ga veoma izdržljiv, dugotrajan I vodootporan material izrade.

Danas se u kreiranju šorca vodi računa o tome da bude praktičan I udoban, pa gotovo svaki šorc ima unutrašnju, elastičnu  mrežicu ili postavu. Imperativ je da šorc bude udoban, bez obzira da li je namenjen za slobodno vreme ili fizičke aktivnosti. Zbog toga je potrebno da kroj bude udoban, da omogućava slobodu pokreta, da pojas bude elastičan, da se može individualno podešavati I da odlično prianja telu.

Izbor materijala I dezena

Material od koga je šorc izrađen opredeljuje njegovu namenu. Šorcevi koji su izrađeni od prirodnih materijala namenjeni su za slobodno vreme. Njihov dezen je raznolik I kreće se od klasičnih I jednostavnih dezena do vrlo atraktivnih I upadljivih. Odabir materijala za šorceve koji su namenjeni za treniranje, sport, planinarenje, zahteva mnogo više pažnje. Koriste se funkcionalni I kvalitetni materijali koji su vodootporni, brzo se suše, eliminišu vlagu I otklanjaju neprijatne mirise. Sportistima je potrebno olakšati naporne treninge I omogućiti da daju svoj maksimum, a da pri tom što više uživaju, jer se osećaju prijatno I udobno. Najčešće se koristi poliester, tretiran sa najsavremenim tehnologijama za najbolje karakteristike. Materijali su mekani, lagani I prijatni na dodir. Dugi niz godina vodi se računa I o zaštiti životne sredine, zbog čega se koriste reciklirani visokokvalitetni materijali. Atraktivni dezeni su prisutni I za šorceve namenjene za rekreativno ili profesionalno treniranje. Često su ukrašeni sa motivima svetski poznatih I uspešnih sportista.

Poznati brendovi su garancija kvaliteta

Dobar izbor šorca danas je prilično teška odluka, jer postoji mnogo različitih modela i marki. Muški adidas šorc oduvek je bio poznat po svom kvalitetu, a ne samo po svom dizajnu I prepoznatljivom logotipu sa legendarne tri linije. Isto važi i za Nike šorc. U njihovim modelima posebno će uživati svi koji aktivno ili rekreativno igraju košarku. Šorc za košarku sa prepoznatljivim logotipom Nike I natpisom Jordan je pravi modni hit I nezaobilazni je detalj urbanog I modernog stila.

Internet prodavnica InterSport

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih muških šorceva za sport i slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili možete posetiti njenu web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...