Topovi i majice

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 622

24   60  

Proizvodi 1-24 od 622

24   60  

Muška majica za sport i slobodno vreme

Majica je komad odeće koji dominira u ormanu, sportski aktivanog muškarca i muškaraca koji voli opušten i ležeran sportski stil oblačenja. Nijedan komad odeće nije tako raznolik po svom dizajnu, kao što je to majica. Njen odabir je veoma inspirativan, jer je ponuda zaista velika.

Za sportski aktivne muškarce namenjene su i aktivne majice, koje mogu biti sa kratkim i dugim rukavima, majice bez rukava, topovi, atlet majice, dresovi i sve su one posebno dizajnirane da budu prijatne za nošenje, u toku aktivnosti. Okovratnik je okrugao i udoban, a kod atlet majica je širi i otvoreniji. Kroj majice za trening, prati liniju tela, a može biti širi i komotan, u zavisnosti od sportske aktivnosti za koju je namenjena. Majice bez rukava, atlet majice i topovi su idealni po svom dizajnu za intenzivne treninge i kada je vreme toplo. Kada je temperatura niža nose se majice dugih rukava, koje su najčešće dizajnirane sa udobnim i rebrastim ranflama i otvorom za palc, kako bi bile još udobnije i praktičnije za nošenje. Odlično prianjaju telu i sa visokim okovratnikom štite od vetra i hladnoće.

Kvalitetni materijali izrade

Veliki značaj se pridaje kvalitetu materijala koji se koristi za muške majice. Aktivne majice koje su namenjene za trening, izrađene su od materijala sa tehnički vrlo naprednim tehnologijama. Tehnički materijali u kombinaciji sa elastinom, omogućavaju da je materijal elastičan, lagan i prozračan, da eliminiše vlagu tela i otklanja neprijatne mirise. Ovi materijali doprinose da je koža suva, a samim tim i trening prijatan. Dizajn majica za trening često podrazumeva kombinaciju različitih materijala, koji se strateški postavljaju na mesta gde je potrebna podrška i dodatna cirkulacija vazduha.

Za muške majice koje su namenjene za slobodno vreme, potrebe su drugačije. One se izrađuju od prirodnih materijala, a ređe od kvalitetnih mešavina prirodnih i veštačkih materijala. Materijali su mekani, prijatni na dodir i elastični. Udobnost je uvek na prvom mestu, zbog toga se koriste krojevi koji ne ograničavaju slobodu pokreta i lepo ističu mušku figuru. Vodi se računa i o životnoj sredini pa svetski poznati brendovi kao što je adidas, Nike, Reebock i drugi, koriste reciklirane i kvalitetne materijale.

Bogatstvo dezena

Dizajn muških majica, koje su namenjene za sport varira od klasičnih i jednostavnih dezena, do veoma atraktivnih i upadljivih. Najrazličitiji dezeni, boje i atraktivne štampe, koje prate trendove i sve to ukrašeno sa logotipima poznatih brendova, omogućava da svaki muškarac može pronaći majicu koja će svojim dizajnom da definiše njegov stil, identitet i osobenost. Majica se odlično kombinuje sa različitom odećom i obućom, može se nositi sa farmerkama, Nike trenerkama i adidas patikama. Za ljubitelje klasičnog i elegantnog stila, u ponudi su muške majice sa kragnom. Muške majice sa kragnom ili polo majice su namenjene za sportske aktivnosti, kao što je tenis, golf i mnoge druge sportove, ali i za slobodno vreme, za sve koji vole sportsko elegantan stil oblačenja. Uz adekvatnu obuću i pantalone, muška majica sa kragnom izgledaće veoma elegantno.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih muških majica, namenjenih za sport ili slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva

Učitavanje...