Akcije

Povratak na podršku

Pogledajte sve oznake za Intersport promocije

Svakodnevno odabiremo atraktivne artikle na koje odobravamo akcijski popust u određenom trajanju. Akcijske cene vrede na svim prodajnim mestima Intersport, pa i u web shopu.
Artikli u akciji označeni su sa crvenim krugom i belim znakom popusta.

Intersport preporučuje

Intersport za svaku sezonu izabere proizvode iz različitih sportskih kategorija koji po našem mišljenju imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Takvi proizvodi imaju posebnu oznaku INTERSPORT PREPORUČUJE.

Novo

Našu ponudu uvek dopunjavamo. Sa NOVO označavamo nove artikle u ponudi.

Ekskluzivno

U Intersportu uvek pratimo trendove u sportskoj industriji, pa vam omogućujemo ekskluzivnu kupovinu najatraktivnijih artikala.

Ideja

Sportska oprema, odeća i obuća odlična su ideja za poklon sa kojim ćete obradovati vaše najbliže. U Intersport web shopu za vas smo oznakom IDEJA označili artikle pogodne za darovanje, naravno u ponudi ima još više artikala sa kojima možete obradovati vaše najdraže za rođendane i ostale prilike.

Dodatni popust

Artikli kojima smo na već snižene cene dodelili dodatni popust. Ovaj vid popusta biće vidljiv i primeniće se na istaknutu cenu stavljanjem željenog artikla u korpu.

Treba vam pomoć? Tu smo za vas

0800 200 206

(09:00-17:00 Pon-Pet, 09:00-15:00 Sub)

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korišćenjem internet kontakt obrasca, korisnik web stranice se slaže da INTERSPORT S TRGOVINA, d.o.o. koristi lične podatke u svrhu adekvatnog odgovora ka korisniku (npr. ime i adresa e-pošte, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Učitavanje...