Polar VANTAGE V, sat, bela

53.124,98 Rsd 62.499,98 Rsd

Polar VANTAGE V, sat, bela

53.124,98 Rsd 62.499,98 Rsd
Bela / 90070736
Tabela veličina
Pronađite u prodavnici
i

Polar je finski brend koji je osnovan 1977. godine i specijalizovan je za proizvodnju najsavremenijih mernih instrumenata, koji su korisni i u sportu i zdravstvu. Pre 1975, nije bilo pouzdanog instrumenta koji bi merio srčanu frekvenciju u sportskim aktivnostima. Tako je osnivač brenda Seppo Säynäjäkangas 1982. godine predstavio prvi bežični merač otkucaja srca, nazvan Sport Tester PE 2000. Od tada, Polar je bio jedan od glavnih referenci u polju merača otkucaja srca. U 2015. godini predstavljen je prvi merač, koji meri brzinu srca na zglobu. Njihove proizvode koriste mnogi vrhunski sportisti. Takođe su kompatibilni sa više uređaja za fitnes, uključujući i uređaje za fitnes energiju, koji su dostupni isključivo u prodavnicama Intersport.

Zatvoreno

Polar Vantage V

Napredni sportski sat s GPS-om

Polar Vantage V je višenamenski sat za trčanje i druge sportove sa GPS-om i novim naprednim merenjem otkucaja srca na zglobu. Namenjen je svima koji žele da postave nove rekorde. Ovaj tanak i lagan pratilac vam pruža sve informacije potrebne za poboljšanje kapaciteta. Polar Vantage V je kombinacija najnovije sportske tehnologije i laganih oblika. Sportski sat može se prilagoditi svim izgledima i prilikama sa promenljivim narukvicama. Vantage V beleži vašu dnevnu aktivnost 24 sata dnevno, broji kalorije i korake, i daje vam povratne informacije o kvalitetu spavanja putem usluge Sleep Plus. Uradite Polarov test fizičkog stanja koji će vas motivisati da postanete fizički aktivni, da to održavate pa čak i povećavate aktivnosti. Funkcija Stanje pomaže vam da pronađete savršenu ravnotežu između odmora i vežbe i procenite koliko tereta možete preuzeti tokom vežbanja.
 • Uvek aktivni ekran na dodir u boji
 • Veličina ekrana: 3,048 cm (1,2 inča), rezolucija 240 x 240 piksela.
 • Baterija: 320 mAh litijum-polimerska baterija
 • Trajanje baterije do 40 sati u modu za vežbanje (GPS prijemnik i merenje brzine otkucaja srca na zglobu)
 • GPS: Ugrađeni GPS prijemnik i GLONASS radio navigacijski satelitski sistem
 • Tehnologija Assisted GPS za brže pozicioniranje
 • Povezivanje: Bluetooth s malom potrošnjom energije
 • Prilagodljiv USB kabal za punjenje i sinhronizaciju podataka
 • Sat - Vreme i datum. Alarm s mogućnošću odlaganja
 • Senzori - Kompatibilan s Polar Bluetooth heart rate senzorima
 • Dimenzije: 46 x 46 x 12,5 mm
 • Težina: 45 g
 • Narukvice: Veličina: S (obim oko zgloba 130-175 mm), M / L (obim oko zgloba 140-210 mm)

Najbolje funkcije

Merenje brzine otkucaja srca na zglobu

Polar Vantage V meri brzinu otkucaja srca sa zgloba pomoću tehnologije fuzije senzora Polar Precision Prime. Ta inovacija kombinuje optičko merenje sa merenjem u kontaktu s kožom, kako bi se uklonili svi artefakti pokreta koji bi mogli ometati signal srčanog ritma i prikazati nepouzdana očitavanja. Iz tog razloga, tačno beleži ritam čak i u najzahtevnijim uslovima i pri najzahtevnijim vežbama.

Jedan sat, više od 130 sportova

Izaberite između više od 130 sportova i sa uslugom Polar Flow dodajte svoje najomiljenije sportske profile u Polar Vantage V. U sportski sat lako dodajete do 20 sportskih profila i prilagođavate pojedinačna podešavanja za svaki od njih. Na primer, možete odrediti pojedina područja: brzinu otkucaja srca, brzinu ili snagu i odabrati podatke koje želite videti tokom vežbanja na prikazu sata. Upotreba ispravnog sportskog profila vam takođe pomaže u očuvanju ažuriranog dnevnika vežbi pomoću usluge Polar Flow. Osim toga, dobićete i povratne informacije vezane za određeni sport.

Puno podataka

Polar Vantage V savršeno funkcioniše sa Polar Flowom, na mreži do vašeg treninga, spavanja ili drugih aktivnosti. Sa Polar Flow su svi vaši podaci lako dostupni na jednom mestu. Osim toga lako možete sinhronizovati podatke sa drugim sportskim zajednicama kao što su Strava ili TrainingPeaks.

Pročitajte naš blog

Pročitajte zanimivljive članke na našem blogu.

Jel ti se sviđa proizvod?

OBJAVI FOTOGRAFIJU SA OVIM PROIZVODOM

0 ocena

Oceni prvi ovaj proizvod

Dodajte ocenu
 • Udobnost
  neudoban udoban
 • Kvaliteta
  siromašan savršen
 • Najviše za vaš novac
  nedostojan vredi kupiti
 • Izgled
  neprivlačan atraktivan
Napiši svoje mišljenje
Kako vam se čini... Polar VANTAGE V, sat, bela
Preporučujete li ovaj proizvod?
neudoban udoban
siromašan savršen
nedostojan vredi kupiti
neprivlačan atraktivan
Ukupna ocena
Do 300 znakova
Slanjem ocene slažete se sa našim uslovima i odredbama.

Učitavanje...