Polar VANTAGE V TI, sat, crna

81.999,96 Rsd

Polar VANTAGE V TI, sat, crna

81.999,96 Rsd
Crna / 90075339
Tabela veličina
Pronađite u prodavnici
i

Polar je finski brend koji je osnovan 1977. godine i specijalizovan je za proizvodnju najsavremenijih mernih instrumenata, koji su korisni i u sportu i zdravstvu. Pre 1975, nije bilo pouzdanog instrumenta koji bi merio srčanu frekvenciju u sportskim aktivnostima. Tako je osnivač brenda Seppo Säynäjäkangas 1982. godine predstavio prvi bežični merač otkucaja srca, nazvan Sport Tester PE 2000. Od tada, Polar je bio jedan od glavnih referenci u polju merača otkucaja srca. U 2015. godini predstavljen je prvi merač, koji meri brzinu srca na zglobu. Njihove proizvode koriste mnogi vrhunski sportisti. Takođe su kompatibilni sa više uređaja za fitnes, uključujući i uređaje za fitnes energiju, koji su dostupni isključivo u prodavnicama Intersport.

Zatvoreno

Polar Vantage V Ti

Sportski sat sa GPS-om

Polar Vantage V Ti je sportski sat vrhunskog kvaliteta dizajniran za profesionalne sportiste i sve koji strastveno treniraju kao profesionalci. Ako ste u potrazi za vrhunskim vodootpornim triatlonskim ili maratonskim pratiocem, naći ćete ga u novom Polar satu. Vantage V Ti sa ekranom u boji osetljivim na dodir beleži vašu dnevnu aktivnost 24/7, izračunava kalorije, korake i pruža vam podsetnik za spavanje i povratnu informaciju o kvalitetu sna. Uspešno uradite Polar test koji vas podstiče da ostanete fizički aktivni, govori vam da li održavate ili povećavate svoju fizičku aktivnost. Opcija za odmor vam pomaže da pronađete savršenu ravnotežu između odmora i vežbanja i procenjuje koliko se opterećenja može koristiti tokom vežbanja. Polar Vantage V Ti je više od sportskog sata. Kada trenirate sa njim, dobićete pristup celom Polar ekosistemu aplikacija i usluga, gde je sve povezano. Svi podaci o treningu dostupni su u Polar Flow platformi. Pored toga, možete da uskladite svoje podatke o vežbanju sa drugim popularnim servisima, kao što su Strava ili TrainingPeaks. Ako želite da trenirate kao profesionalci, onda morate da imate i profesionalni oporavak koji je isto tako važan kao i trening. Polar Vantage V Ti, sa jedinstvenom opcijom za merenje opterećenja tokom vežbanja i vremenom potrebnim za oporavak , pomaže vam da uravnotežite trening i odmorom sprečite povrede.
 • Uvek aktivan ekran u boji osetljiv na dodir sa Gorilla staklom
 • Veličina ekrana: 3,048 cm (1,2 inča), rezolucija 240x240 piksela
 • Baterija: 230 mAh litijumska polimerna baterija
 • Trajanje baterije: do 40 sati u režimu vežbanja (GPS prijemnik i merenje otkucaja srca na ručnom zglobu)
 • GPS: Ugrađeni GPS prijemnik i satelitski sistem za navigaciju GLONASS
 • GPS tehnologija za brže pozicioniranje
 • Povezivanje: Bluetooth sa malom potrošnjom energije
 • Fleksibilni USB kabl za punjenje i sinhronizaciju podataka
 • Sat - Vreme i datum
 • Alarm sa opcijom dremanja
 • Senzori: Kompatibilni sa Polar BLE senzorima
 • Otpornost na vodu (VR30)
 • Dimenzije: 46x46x13 mm
 • Težina: 66 g
 • Trake za zglob - Veličina: S - Obim ručnog zgloba 130-185 mm; M / L - obim ručnog zgloba je 155-210 mm

Najbolje funkcije

Polar Precision Prime

Polar Vantage V Ti meri brzinu otkucaja srca preko zgloba pomoću tehnologije Polar Precision Prime senzora. Ova inovacija kombinuje optičko merenje s merenjem od kože do senzora kako bi se uklonili svi uticaji pokreta koji bi mogli ometati signal otkucaja srca i prikazati nepouzdana očitavanja. Zbog toga na ovaj način precizno beleži puls čak i u najzahtevnijim uslovima tokom vežbi.

Polar Vantage V Ti za prave trkače

Polar Vantage V Ti je prvi multifunkcionalni sportski sat za merenje trčanja uz pomoć senzora na ruci. Meri otkucaje srca , što vam pomaže da pratite i regulišete spoljna opterećenja pri treningu. Snaga reaguje brže na promene od otkucaja srca, tako da je snaga trčanja briljantna metrika za intervalno treniranje i trčanje uzbrdo. Možete ga koristiti i za održavanje stabilnog nivoa napora tokom trčanja, na primer, kada se takmičite, tada je pravi tempo najbitniji Proračun koji je izvršio Polar-ov algoritam zasniva se na podacima GPS-a, barometra i vašim parametrima. Polar Vantage V Ti koristi snagu trčanja za izračunavanje opterećenja mišića, odnosno opterećenja zglobova i mišićno koštanog opterećenja uzrokovanog vežbanjem.

Optimizujte trening sa Training Load Pro

Kada vežbate za određeni cilj, morate znati kako opterećuje vaše telo kako bi pronašli ravnotežu između različitih vrsta vežbanja i odmora. Polar Vantage V Ti pokazuje opterećenje vašeg tela i kako to utiče na vaše performanse. Training Load Pro prati napor koji vežba uzrokuje vašem kardiovaskularnom sistemu (otkucaji srca), a uzima u obzir i koliko ste umorni (subjektivno opterećenje). Ako koristite odvojeno pokretno ili biciklističko merilo snage, dobićete i opterećenje mišićno-skeletnog sistema (mišićno opterećenje). Ako znate kako se sistem izračunava, možete optimizovati trening korišćenjem pravog sistema u pravo vreme. Za svako radno opterećenje dobijate numeričku vrednost, verbalne povratne informacije i vizuelnu skalu.

Pročitajte naš blog

Pročitajte zanimivljive članke na našem blogu.

Jel ti se sviđa proizvod?

OBJAVI FOTOGRAFIJU SA OVIM PROIZVODOM

0 ocena

Oceni prvi ovaj proizvod

Dodajte ocenu
 • Udobnost
  neudoban udoban
 • Kvaliteta
  siromašan savršen
 • Najviše za vaš novac
  nedostojan vredi kupiti
 • Izgled
  neprivlačan atraktivan
Napiši svoje mišljenje
Kako vam se čini... Polar VANTAGE V TI, sat, crna
Preporučujete li ovaj proizvod?
neudoban udoban
siromašan savršen
nedostojan vredi kupiti
neprivlačan atraktivan
Ukupna ocena
Do 300 znakova
Slanjem ocene slažete se sa našim uslovima i odredbama.

Učitavanje...