Oprema za američki fudbal

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

5 Proizvoda

24   60  

5 Proizvoda

24   60  

Potrebna oprema za američki fudbal

Fudbal kao globalno najpopularniji sport privlači najviše pažnje, ali I američki fudbal je veoma popularan van američkih granica, zbog svoje dinamične igre. Američki fudbal se razvio od ragbija, tako da se lopta za ragbi, kao I druga oprema koristi I za američki fudbal.

Najvažnija oprema za američki fudbal podrazumeva izdržljive zaštitne rukavice za američki fudbal, dok lopta za američki fudbal treba da bude kvalitetna.  Veliki je izbor lopti za ragbi I američki fudbal koje zbog svoje konstrukcije omogućavaju izuzetan osećaj I prianjanje prilikom igre. Mini loptice su zbog svoje male veličine namenjene za decu svih uzrasta, a dvostruki štep I kvalitetan material omogućavaju odličnu kontrolu I izdržljivost.

Uvek treba odabrati kvalitetne rukavice za američki fudbal, kako bi se zaštitili dlanovi I omogućilo odlično prianjanje lopte. Izbor kvalitetne opreme za američki fudbal doprinosi boljem osećaju I rezultatima igre I veoma je koristan zbog dužeg veka trajanja proizvoda.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za američki fudbal-ragbi, obavezno posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...