Oprema za badminton

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 35

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 35

Stranica
24   60  

Kvalitetna oprema za badminton

Badminton je u svetu drugi najpopularniji sport, odmah posle fudbala. Veoma je dinamičan, aerobni sport I odličan je za jačanje kondicije. U njegovoj igri uživaju svi od profesionalnih igrača do rekreativaca. Naročito je koristan za decu, zbog razvijanja refleksa I veoma je zabavan zbog svoje brze I dinamične igre. Može se igrati u dvorani ili na otvorenom prostoru. Potrebna badminton oprema se lako može nabaviti I podrazumeva izdržljivu mrežu, lagane rekete I loptice. Često se u ponudi sportskih brendova nalazi set potrebne opreme za badminton, koji je veoma praktičan, jer nudi sve što je potrebno za igru. Reketi za tenis su teži I po svojoj konstrukciji I dizajnu se razlikuju od reketa za badminton. Možda je I to jedan od razloga što se gotovo svako dete rado oprobalo u ovom zanimljivom I dinamičnom sportu.

Oprema za badminton, kada se kupuje kao set, je uvek spakovana u praktične torbe za transport I čuvanje. Loptice za badminton mogu biti izrađene od kvalitetnog PVC materijala, sa gumenim vrhom I namenjene su za profesionalnu ili rekreativnu igru. Za još veću zabavu I užitak igre po slaboj vidljivosti, oprema za badminton može imati ugrađeno led svetlo.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za badminton, obavezno posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...