Reketi za badminton

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

10 Proizvoda

24   60  

10 Proizvoda

24   60  

Kvalitetni badminton reketi  

Badminton je u svetu drugi najpopularniji sport, odmah posle fudbala. Veoma je dinamičan, aerobni sport I odličan je za jačanje kondicije. U njegovoj igri uživaju svi od profesionalnih igrača do rekreativaca. Naročito je koristan za decu, zbog razvijanja refleksa I veoma je zabavan zbog svoje brze I dinamične igre. Može se igrati u dvorani ili na otvorenom prostoru. Potrebna oprema za badminton se lako može nabaviti I podrazumeva izdržljivu mrežu, lagane rekete I loptice. Često se u ponudi sportskih brendova nudi badminton set, koji je veoma praktičan, jer ima sve što je potrebno za igru. Reketi za tenis su teži I po svojoj konstrukciji I dizajnu se razlikuju od reketa za badminton. Možda je I to jedan od razloga što se gotovo svako dete rado oprobalo u ovom zanimljivom I dinamičnom sportu. 

Reketi za badminton su izrađeni od kvalitetnih i laganih materijala, a drška reketa odlično prianja i omogućava kontrolu igre. Najpoznatiji brendovi koji u svom asortimanu imaju veliki izbor badminton reketa koji su namenjeni za rekreativne i napredne igrače, kao i za decu su: Pro Touch, Wilson, Technopro, Talbot Torro i drugi. Po svom kvalitetu izdvajaju se Yonex reketi koji su izrađeni od novih materijala, koji omogućavaju ramu da se savije i deluje još bolje prilikom udara. Yonex reketi su izbalansirani i pružaju odličan odnos snage i kontrole. Badminton reketi, a naročito set za badminton se dobijaju u praktičnoj torbi koja olakšava transport i čuvanje.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme za badminton, obavezno posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...