Loptice za badminton

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  

18 Proizvoda

24   60  

Kvalitetne loptice za badminton

Badminton je u svetu drugi najpopularniji sport, odmah posle fudbala. Veoma je dinamičan, aerobni sport I odličan je za jačanje kondicije. U njegovoj igri uživaju svi od profesionalnih igrača do rekreativaca. Naročito je koristan za decu, zbog razvijanja refleksa I veoma je zabavan zbog svoje brze I dinamične igre. Može se igrati u dvorani ili na otvorenom prostoru. Potrebna oprema za badminton se lako može obezbediti izborom odgovarajućeg seta za badminton, koji sadrži sve što je potrebno za igru. Badminton set sadrži mrežu, loptice i rekete. Set za badminton može sadržati dva ili više reketa.

Badminton reketi su izrađeni od kvalitetnih i laganih materijala, a drška reketa odlično prianja i omogućava kontrolu igre. Reketi mogu biti namenjeni za decu, rekreativne igrače, kao i za napredne i veoma zahtevne igrače. Po svom kvalitetu izdvajaju se Yonex reketi koji su izrađeni od novih materijala, koji omogućavaju ramu da se savije i deluje još bolje prilikom udara. Yonex reketi su izbalansirani i pružaju odličan odnos snage i kontrole. Izuzetno kvalitetna Talbot Torro loptica za badminton je izrađena od kvalitetnog najlona sa kapicom od plute i posebno je namenjena za brzu ili sporiju igru. Loptice se mogu kupiti pojedinačno, ali se najčešće nude u setu koji ima praktično pakovanje.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći kompletnu opremu za badminton i veliki izbor loptica za badminton u setu ili pojedinačno, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...