Biciklizam

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 316

24   60  
  1. Deuter RACE 12, ranac, crna

    1 boja

    Deuter RACE 12, ranac, crna
    8.639,20Rsd 10.799,00Rsd

Proizvodi 1-24 od 316

24   60  

Biciklizam

Bicikl je posebna vrsta prevoznog sredstva. Zapravo, on obavlja nekoliko funkcija. Može vas odvesti do škole ili na posao. Može biti samo sredstvo za prevoz od tačke A do tačke B. To može biti i sportska rekreacija, sredstvo za trening koje vam omogućava trenutne rezultate dok ujedno uživate u istom tom treningu. Uz malo mašte, možete napraviti čuda biciklom, možete juriti rekordne brzine, možete ići u nepoznatu divljinu, možete skakati i izvoditi razne trikove, ako je to potrebno.

Zapravo, nije važno da li ste na biciklističkoj stazi ili šumskom predelu, suština je u osećaju koji proizvodi to okretanje pedala. Nije bitno da li ste roadster, ili biciklista koji uživa u vožnji do posla. Bicikl je u svakom slučaju zakon.

Bicikl je takođe koristan za telo. Važan je za zglobove, jer pedaliranje eliminše uticaj bilo kakvog pritiska na ljudski skelet, a istovremeno je odličan za jačanje kardiovaskularnog sistema.

 

U gradu, na izletu, kroz šume i brda

Bicikli su međusobno vrlo slični, ali sa druge strane su potpuno različiti. Gradski bicikli opremljeni su korpama, svetlima i pregradama za prtljag te su pogodni za vožnju u urbanim sredinama. Bicikli za planinarenje nude mogućnost ugradnje putnih torbi i drugih pribora. Brdski bicikli su grublji i nude promere šasije i stepena prenosa koji omogućavaju vožnju van puta. U poslednje vreme, električni bicikli postaju sve popularniji sa svojim električnim motorima, što olakšava posao kad je okretanje pedala u pitanju. Uz sve to postoji mnogo različitih ženskih i dečijih modela bicikala.

Oprema za biciklizam

Naravno, biciklizam zahteva neku obaveznu garderobu i opremu. Glavna odeća za biciklizam su helanke za biciklizam. Biciklisti se takođe pozivaju na odeću od visokokvalitetnih materijala koji se brzo suše iodvajaju vlagu od tela. Planinski biciklisti uviek uzimaju ranac za biciklizam, koji ima dovoljno mesta za šator, rezervnu košulju, alat i mehur za vodu. Bez obzira na područje na kom ćete najverovatnije voziti, u svakom slučaju, potrebna vam je visokokvalitetna kaciga za biciklizam. I sve je to dostupno u internet prodavnici Intersporta.

 

Učitavanje...