Bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  
 1. Nakamura FUSION 1.2, mtb bicikl, crna

  1 boja

  Nakamura FUSION 1.2, mtb bicikl, crna
  33.249,30Rsd - 33.249,99Rsd 47.499,99Rsd
 2. Head GRANGER, mtb bicikl, crna

  1 boja

  Head GRANGER, mtb bicikl, crna
  63.999,21Rsd 79.999,01Rsd
 3. Nakamura EMOTION 2.2, ženski mtb bicikl, bela

  1 boja

  Nakamura EMOTION 2.2, ženski mtb bicikl, bela
  41.999,30Rsd - 57.999,00Rsd 59.999,00Rsd

Proizvodi 1-24 od 43

Stranica
24   60  

Kvalitetni bicikli za nezaboravne avanture

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. 

Bicikle možemo razlikovati po dizajnu i nameni. Sportski bicikli mogu biti muški, ženski bicikli i dečiji. Bicikl može biti namenjen za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Nakamura bicikli su izuzetno kvalitetni, imaju moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Nove bicikle iz Nakamura asortimana odlikuje odlična amortizacija, kvalitetni menjači, kočnice i zupčanici. Prilagođeni su za mnoge putne dodatke, kao što su prtljažnici i svetla. Kvalitetan bicikl sa korisnim dodacima omogućava izlet komfornim, prijatnim i bezbednim.

Moderan gradski bicikl

Gradski bicikl ima moderan dizajn i svestranu upotrebu. Veoma je popularan ženski gradski bicikl sa retro dizajnom, koji ima korpu na prednjoj strani. Gradski bicikl je po svojim karakteristikama prilagođen vožnji po uređenim stazama i prilagođen je za mnoge dodatke, kao što su svetla, nosači, prtljažnik i torbe za bicikle. Jednostavan je za korišćenje, lako se održava i omogućava samopouzdanje u toku vožnje. Gradski biciklizam je popularan ne samo kao sport i rekreacija već i kao način prevoza po gradu. Velike gradske gužve u saobraćaju su doprinele da je poslednjih godina izuzetno porasla tražnja za Gigatron bicikle. Gigatron električni bicikl je idealan za sve koji žele udobnu i laganu vožnju bez napora. Električni bicikli omogućavaju da stignete do željene destinacije bez okretanja pedala i bez dodatnog napora, sa maksimalnim uživanjem u vožnji kroz grad. Električni bicikli se razlikuju po težini korisnika i po vremenu koje je potrebno za punjenje i trajanje baterije. U ponudi ima mnogo funkcionalnih modela koji se mogu lako preklopiti i odložiti.

Početak je lak ukoliko dečiji bicikl ima pomoćne točkove  

Svaki početak učenja je težak za dete, ali sa specijalno dizajniranim biciklom za početnike veština se može brzo savladati. Dečiji bicikli su izrađeni od kvalitetnih i laganih materijala, sa dizajnom koji privlači i motiviše decu. Pomoćni točkovi omogućavaju stabilnost i bezbednost deteta u vožnji i mogu se skinuti kada dete savlada vožnju na dva točka. Dečiji bicikli se razlikuju u zavisnosti od uzrasta deteta i njegove visine. Kao i za odrasle u ponudi se mogu naći dečiji bicikli za brdsku ili gradsku vožnju. Dečija bicikla Capriolo ima odličan odnos cene i kvaliteta i širok asortiman. Capriolo dečiji bicikl ima udobno dizajnirano sedište i volan, koji se podešavaju, što omogućava da se bicikl prilagodi rastu deteta. Gume bicikla su izrađene od kvalitetnog materijala, koji je otporan na bušenje. 

Zaštitna oprema za biciklistu

Kacige za bicikle kao važan faktor zaštite glave su obavezan deo biciklističke opreme. I kada nisu obavezne za nošenje, preporuka je da se nose, jer ne samo da štite glavu od mogućih povreda, štite od vetra i kiše, dok su istovremeno veoma prozračne i prijatne za nošenje. Kacige za decu za bicikle su obavezne, imaju veoma atraktivan dizajn koji je prilagođen deci, kako bi ih mali biciklisti rado nosili i od početka se navikli na njihovo nošenje. Kvalitetne kacige za bicikle su izrađene korišćenjem najnovijih tehnologija, koje omogućavaju zaštitu glave u slučaju pada, udobnost prilikom nošenja, lagane su i prijatne za nošenje. Prozračnost biciklističke kacige se postiže sa većim brojem otvora ili kanala. Biciklističke kacige su dizajnirane tako da se lako koriste, pružaju zaštitu od insekata i mogu imati vizir koji štiti oči. Dizajnirane su da odlično prianjaju glavi i doprinose modernom sportskom izgledu.

Udobna biciklistička odeća

Pored dobro opremljenog i kvalitetnog bicikla, važno je da se biciklista oseća udobno i prijatno. Biciklistička odeća treba da je izrađena od prijatnih i elastičnih tehničkih materijala, koji su dizajnirani da odlično prianjaju i omogućavaju slobodu pokreta. Najudobnije su biciklističke helanke, koje mogu biti duge ili kratke. Topovi i majice su izrađeni od prozračnog materijala, koji eliminiše znoj i brzo se suši. Praktične jakne koje štite od vode i vetra se mogu po potrebi spakovati u kompaktnu celinu, koja ne zauzima mnogo mesta. Najvažnije je da biciklistička odeća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor kompletne opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...