Brdski (MTB) bicikli

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  
 1. Nakamura FUSION 1.2, mtb bicikl, crna

  1 boja

  Nakamura FUSION 1.2, mtb bicikl, crna
  33.249,30Rsd - 33.249,99Rsd 47.499,99Rsd
 2. Head GRANGER, mtb bicikl, crna

  1 boja

  Head GRANGER, mtb bicikl, crna
  63.999,21Rsd 79.999,01Rsd

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  

Brdski bicikli za nezaboravne avanture u prirodi

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste. 

Bicikle možemo razlikovati po dizajnu i nameni. Sportski bicikli mogu biti dizajnirani za muškarce, žene i decu i namenjeni za gradsku vožnju po uređenim stazama ili za brdsku vožnju po neravnom terenu. Potrebna oprema za bicikle zavisi od njihove namene, veštine i iskustva bicikliste. Brdski bicikli imaju moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Mtb bicikle imaju odličnu amortizaciju, kvalitetne menjače, koji efikasno menjaju brzine. Prilagođeni su za mnoge putne dodatke, kao što su prtljažnici i svetla. Kvalitetan mtb bicikl sa korisnim dodacima omogućava izlet komfornim, prijatnim i bezbednim.

Moderan drumski bicikl

Drumski bicikli imaju moderan dizajn izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, koji omogućava udoban položaj za volanom. Popularni ženski drumski bicikli imaju retro dizajn sa korpom na prednjoj strani. Drumski bicikl je po svojim karakteristikama prilagođen vožnji po uređenim stazama i prilagođen je za mnoge dodatke, kao što su svetla, nosači, prtljažnik i torba za bicikl. Jednostavan je za korišćenje i omogućava samopouzdanje u toku vožnje. Bicikli se lako održavaju. Drumski biciklizam je popularan ne samo kao sport i rekreacija već i kao način prevoza po gradu. Kvalitetan drumski bicikl sa potrebnim dodacima za zaštitu i komfor, vam omogućava da stignete do željenje destinacije i izbegnete gužve i stres u saobraćaju.

Početak je lak sa pomoćnim točkovima na bicikli

Svaki početak učenja je težak za dete, ali sa specijalno dizajniranim biciklom za početnike veština se može brzo savladati. Dečiji bicikli su izrađeni od kvalitetnih i laganih materijala, sa dizajnom koji privlači i motiviše decu. Pomoćni točkovi omogućavaju stabilnost i bezbednost deteta u vožnji. Obično se pomoćni točkovi mogu skinuti kada dete savlada vožnju na dva točka. Dečiji bicikli se razlikuju u zavisnosti od uzrasta deteta i njegove visine. Kao i za odrasle u ponudi se mogu naći dečiji bicikli za brdsku ili gradsku vožnju. Zbog snažnih i debljih guma dečacima se više dopadaju brdski bicikli, dok su za devojčice bicikli veoma moderno dizajnirani i prilagođeni njihovom ukusu. Udobno dizajnirano sedište i volan se podešavaju, što omogućava da se bicikl prilagodi rastu deteta. Gume bicikla su izrađene od kvalitetnog materijala, koji je otporan na bušenje. Da bi se lakše prenosio dečiji bicikl ima i integrisanu ručku za nošenje.

Udobna biciklistička odeća

Pored dobro opremljenog i kvalitetnog bicikla, važno je da se biciklista oseća udobno i prijatno. Biciklistička odeća treba da je izrađena od prijatnih i elastičnih tehničkih materijala, koji su dizajnirani da odlično prianjaju i omogućavaju slobodu pokreta. Najudobnije su biciklističke helanke, koje mogu biti duge ili kratke. Topovi i majice su izrađeni od prozračnog materijala, koji eliminiše znoj i brzo se suši. Praktične jakne koje štite od vode i vetra se mogu po potrebi spakovati u kompaktnu celinu, koja ne zauzima mnogo mesta. Najvažnije je da biciklistička odeća bude udobna i prijatna za nošenje, a veliki izbor modela i dezena će olakšati pravi izbor.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor mtb bicikli, kao i druge opreme za biciklizam, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za mnoge sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, ponuda je raznovrsna, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...